Mit gondoltok rólam?
Figyelt kérdés
Mindig arról álmodozom, hogy találok egy lányt és szeretjük egymást, ott vagyunk egymásnak, sok szexuális, érzéki dolgora vágyom, de közben ránézek a mai lányokra és valahogy azt tapasztalom, hogy csak a testük vonz, jellemük egyiknek sem jön be. Úgy érzem valami különc, fura, egyedi lény vagyok, mintha csak a testen lenne emberi, a lelkem, értelmi szinten inkább valami idegen lényé. Van lány, akivel dughatnék, járhatnék, de nekem csak a teste kell, így inkább hanyagolom. Más biztos kihasználná, de én inkább akkor már maradok a recskázásnál és az álomvilágomnál, ahol nem csak testileg van lány, aki vonz, hanem lélekben is.2014. jan. 6. 18:16
1/5 anonim válasza:
Az "egészségügyi szex" nem hüyleség... majd rájössz
Egyébként semmi baj nincsen veled, társra vágysz, és azt tényleg nehéz találni.
2/5 anonim válasza:
Kérdező, azt gondolom, ugyan ez vagyok. Akármennyire is vonzó egy lány, ha lelkileg ocsmány, nem tud érdekelni, egyszerűen taszítani fog.
Csak az a baj, hogy egyre nehezebb dolgunk van a mai világban, mert (habár még mindig sokan vannak, de fogyatkoznak) egyre kevesebb olyan lány van, aki lelkileg is jó. Meg azért minket sokszor kis puhap*csnek tartanak.
3/5 anonim válasza:
Üdv a klubban! Járj nyitott szemmel, mert tényleg igazi kihívás RENDES lányt találni manapság. De azért ne adjuk fel! :)
22/F
4/5 anonim válasza:
Hát kérdező, én is ugyanígy állok ezzel a dologgal. Borzalmasan nehéz rendes normális és szép lányt találni manapság.
5/5 anonim válasza:
Helyén van az értékrended. Jó társ leszel annak a lánynak, akit megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!