Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Régen a békeidőben miért...

Régen a békeidőben miért találtak az emberek könnyebben párt? Nagyszüleim és egyéb idősebb rokonaim elmondása alapján nem nagyon volt aki egyedül maradt volna.

Figyelt kérdés

Most meg az megy hogy a kis lánykáknak kinyílik a csipája és azt sem tudja mit akarjon...már nincs olyan hogy hazakíséri valaki vagy kap egy szál virágot stb, a legtöbb a pénzre megy meg állandóan szórakozni jár, a legkisebb felelősség érzet sincsen bennük, elfajzottak, nagy ritka mára félénk, aranyos lány aki mellett férfinek érezheti magát az ember mert tudta hogy nem foglya becsapni stb...

Legjobb barátom kavart egy lánnyal akinek BARÁTJA volt, és a csaj azt mondta barátomnak hogy ha egy hét múlva is járni akar vele, akkor dobni fogja a pasiját...Ilyeneket mért nem dobja le a föld a hátáról? Nem vagyok nőgyűlölő, vannak kivételek, de sajnos egyre több ilyen van...

2014. jan. 6. 12:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg tudom magam védeni, 186cm vagyok és 87 kg két éve kezdtem el kondizni pont a csajok miatt hogy majd akkor jobban fognak tisztelni...bár való igaz nem vagyok nagy szájkaratés mivel nem vagyok nagy dumás, ha oltogatni szeretnél úgyis te győzöl:)
2014. jan. 6. 13:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Hogyan használjam, erőszakoljak?
2014. jan. 6. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:
üsd le azokat a palikat akik oltanak vagy ijeszd meg őket, ne legy kutya.
2014. jan. 6. 21:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Most már meg is tenném de amíg iskolába jártam féltem hogy kirúgnak vagy ilyesmi meg a tanárok engem alapvetően egy békés, jámbor embernek ismertek tehát álltalában elengedtem a fülem mellett amit mondtak.
2014. jan. 6. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Közvetlenebbek voltak mind a nők mind a ffiak... Régen pl. buliba is tudtak józan fejjel ismerkedni
2014. ápr. 21. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!