Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket nem szomorít el a mai...

Titeket nem szomorít el a mai fiatalság viselkedése? Főleg a lányoké.

Figyelt kérdés

Azt még megérteném, hogy a fiuk ilyenek, hisz azok nem sokat változtak. Régen is a pina mozgatta őket, és most is. De mi van a lányokkal ? Ők régebben sokkal erkölcsösebbek voltak. Ahogy tatám és a szomszéd bácsi (80+osok) mesélte mi volt régen, most pont az ellentéte van.

Régen kevés "ribi" volt, és sok "jó kislány" Most pont az ellentéte. A fiuk fiatalon régen is piáltak, verekedtek, meg csajoztak... és most is.

így ha az ember rendes lányt akar, durván megfeleződik a választék. Ha szép és rendes lányt akar, akkor annak a maradéknak is csak a harmada marad :(

2014. jan. 5. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Korábban én is így gondoltam, hogy régen más volt minden. Aztán egy fenét...

Amikor azt látták a szüleim, ha átmentek a polgármesterhez valamiért (aki már nyugdíjas volt akkor), hogy fogdossa a szomszédasszonyt, akinek férje van és gyereke, közben a postás is megjön és az is folytatja... hát ne mondja nekem senki, hogy csak a mai fiatalok az erkölcstelenek...

Maximum annyi történik, hogy hála a Facebooknak és a többi netes hülyeségnek, mindenről élő egyenes adásban értesülhetünk. Míg régebben ezekről a dolgokról csak pár ember tudott.

Ha az ember rendes lányt akar, akkor nem csak megfeleződik, hanem szinte megszűnik a választék. A lány lakosság néhány százaléka olyan csak, hogy nem él léha életet, de sokszor velük meg sajnos más probléma van.

2014. jan. 5. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért még vannak normális lányok, csak attól, hogy átlagosnak számítanak nem mindig kezdeményeznek náluk a pasik. 20/N
2014. jan. 5. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:

"Azért még vannak normális lányok, csak attól, hogy átlagosnak számítanak nem mindig kezdeményeznek náluk a pasik. 20/N"

A jó pasik akarod mondani. Átlagos srác beledögölhet akkor se lenne nektek elég.

2014. jan. 5. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindenki hibázik, mindenkinek van hibája, mindenki csak a saját feje után megy, mindenki azt teszi amit jónak lát. És legfőképp mindenki más. És amíg ez így lesz ne is várjon senkise csodát az emberektől. 21F
2014. jan. 5. 21:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem átlagos srác jó lenne. Csak látod te is azokhoz a lányokhoz sorolsz mielőtt ismernél, akiknek csak az izmost... pasik jönnek be.

2014. jan. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!