Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket nem szomorít el a mai...

Titeket nem szomorít el a mai fiatalság viselkedése? Főleg a lányoké.

Figyelt kérdés

Azt még megérteném, hogy a fiuk ilyenek, hisz azok nem sokat változtak. Régen is a pina mozgatta őket, és most is. De mi van a lányokkal ? Ők régebben sokkal erkölcsösebbek voltak. Ahogy tatám és a szomszéd bácsi (80+osok) mesélte mi volt régen, most pont az ellentéte van.

Régen kevés "ribi" volt, és sok "jó kislány" Most pont az ellentéte. A fiuk fiatalon régen is piáltak, verekedtek, meg csajoztak... és most is.

így ha az ember rendes lányt akar, durván megfeleződik a választék. Ha szép és rendes lányt akar, akkor annak a maradéknak is csak a harmada marad :(

2014. jan. 5. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális a viselkedésük, olyan, mint korábban, csak annyi a különbség, hogy akkor az idősebbek nem jártak el bulizni és nem lógtak fészbukon és nem tudták, mit csinál a lányuk... szerintem semmi se változott
2014. jan. 5. 21:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Igaz. Én találtam egyet, csak lépni is kéne :c
2014. jan. 5. 21:21
 3/15 Inverz Tűz ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak annyi történt, hogy a lányok "felzárkóztak" a fiúkhoz. Sőt néhány dologban még túl is tesznek rajtuk. Megtökösödtek, a fiúk pedig elnunisodtak.

Maradtak még kivételek is, mert azok mindig vannak.

2014. jan. 5. 21:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Most csak én élek burokban, hogy a környezetemben nagyon ritka az erkölcstelen r*banc?
 5/15 anonim ***** válasza:
De elszomorít, mert nagyon nehéz normális barátnőt találni. De jön még szukára dér kedves kérdező.
 6/15 anonim ***** válasza:
régen is 14 évesen a szénakazalban jártak, és ma is, csak ma nagyobb hangot adnak ha valaki 14 évesen terhes, mikor a régi időkben 18 évesen már vénlánynak számított...
2014. jan. 5. 21:23
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 de régen az a 14 éves lány férjhez is ment, nem csak kefélt vele. Most meg kefél a fél megyével, és utána keres férjet :)
2014. jan. 5. 21:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Elvileg egyenjogúság van. Meg közben volt mindenféle szexuális forradalom, feminizmus, a nép elbutítása, a cucilizmusból az emberek hirtelen átkerültek a vadkapitalizmusba, a szabadságból szabadosság lett, a fiatalok meg már ebben szocializálódtak. Egyébként régen se volt feltétlenül sokkal jobb a világ, nagymamám pl. a 40-es évek végén terhesen esküdött meg nagyapámmal, meg hát éppen elég sztorit hallottam, hogy az "átkosban" is kik és hogyan tették szét a lábukat jutalom reményében vagy csak szimpla kedvtelésből. Az mondjuk igaz, hogy ma a fiataloknak sokkal több lehetőségük van a "kicsapongásra", de aki nem akar korpa közé keveredni, annak most sem feltétlenül kell.
2014. jan. 5. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ez van, nem sok mindent tehetsz. legalább a vén fas*zok olcsón kapnak fiatal prostikat.
2014. jan. 5. 21:28
 10/15 anonim ***** válasza:

A média torz szülöttjei. Ha az énekesek nem ilyenek lennének:

[link]

akkor talán lehetne vele valamit kezdeni. Manapság ez az elfogadott, hogy a lányok mindenkivel aki jól néz ki, lefeksznek. Szerintem speciel az undorító, de az életben ha ÈN mondok valamit, azt le se szarják. Ez van.

14L

2014. jan. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!