Ha nem vagyok elég jó pasi és emiatt a csajozás is döcögve megy, akkor egyetlen út az, hogy gazdag legyek és sportos és sikeres?
egyszóval: dolgozzam ki a belem, hogy valamikor majd 30 éves koromra legyek annyira értékes pasi, hogy tapadjanak rám a nők, akik meg egyébként az általában kigürizett munka töredékét nem tették le az asztalra egész életük során?
Miért kell éveket végig dolgoznom azért, hogy jó legyek a csajoknak, miközben meg a lányok alapból kelendőek, max a jópasikért versengenek és törik magukat. Mert nekik már az átlag nem is jó.
a jóképünek született csávokákrol nem is beszélve, mert ők is a génjeikkel kapják meg azt, amiért másnak keservesen meg kell dolgoznia.
persze az okos nők is szétteszik a jó pasiknak, csak nem a butáknak, mint amilyen te is vagy
attól, hogy egy pasi jól néz ki, még nem zárja ki, hogy értelmes is legyen
az a bajod, hogy lenézed a nőket, ezt valószínűleg a viselkedésed is sugározza, ezért kerülnek el messzire
Nyugi kérdező. Én hasonló helyzetben vagyok, mint te.
A fiatal 25 év alatti nők a pénzen és a külsőn kívül nagyjából semmit nem tudnak értékelni.
VISZONT ők maguk a szépségükön kívül semmit sem tudnak letenni az asztalra. Nézd meg őket. 90 százalékuk olyan szakon vesztegeti az idejét, aminek semmi értelme. Elvégzik az egyetem és nem lesz normális munkájuk. Na és itt jövünk a képbe MI. A menőcsávóknak akikért ezek olvadoznak általában szintén trágya állásuk lesz pont azért, mert nincs motivációjuk, mert mindent megkapnak ingyen. Ilyenkor lesz az olyan férfi kelendő akinek normális munkája és életpályája van, és nem csak él bele a vakvilágba. És ilyenkor kell kihasználni őket. Fűt-fát ígérsz neki, majd megdugod és jöhet a következő. Úgyis csak le akartak húzni.
Ha normális nőt akarsz akkor pedig 21-22 év körüli korosztályban kell keresgélni, de itt az a probléma, hogy a normális csajoknak, szintén tele van a tökük a sok húszonéves hülyegyerekkel, ezért, alapból harminc felett játszanak, és nézik az egzisztenciát is.
Ó és azt ne felejtsd el a nő 30 felett már öreg. Csak addig tart nekik a jó világ. Utána kétségbeesetten keresik az apajelöltet, egyre romló esélyekkel.
hát sztem még ilyen 23 évesen is csak a külső és a pénz, ami kell a csajoknak. 30 felett meg még simán kapnak jó pasikat. Volt már 44 éves szeretőm, tök jól tartotta még magát, vékony volt, meg szép. Mégis kefélt velem kb 2 hónapon keresztül. Utána lett munkám úgyhogy nem tudott többé feljárni, meg meg is untuk egymást.
Értem én ezeket a dolgokat, csak az a probléma, hogy nekem speciel ki kell dolgoznom a belem azért, ami másnak INGYEN van
Még a rondább csajoknak is sokszor olyan elvárásaik vannak, hogy az hihetetlen. Normális vagyok, ápolt, elhívom randira aztán vagy eljön de csak muszájból és már előre tudja, hogy nem lesz semmi vagy lemondja pár nappal előtte.
Csak a rosszfiús, macsó pasikat keresik persze aztán meg csodálkoznak, hogy dobják őket.
20/F
"30 felett meg még simán kapnak jó pasikat."
Egy részük! De nem mind, mint húsz évesen. És általában az az egy rész, pont nem az aki húsz évesen, bombanőnek számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!