Ezen az oldalon ismertetek már meg csinos, szimpatikus lányt vagy esélytelen? 22/F
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 12:20
3/10 anonim válasza:
valóban nem társkereső, de én igen!
5/10 anonim válasza:
Nem ismerkedés a célom itt, de volt már, hogy megismertem ilyen lányt, csak a távolság akadály volt. :)
6/10 Inverz Tűz válasza:
Többet is megismertem már. Nem esélytelen.
Csak nem igazán azok között van, akik dumcsizni, meg unatkozok típusú kérdéseket írnak ki.
7/10 anonim válasza:
Vannak. De legtöbbjük, ha jófej, akkor is felszínes. Szóval jól kell kinézned.
8/10 anonim válasza:
Nem ismerkedni járok ide, de volt már rá példa...
Nagyon megkedveltem idővel a lányt :)
Viszont ha direkt társkereséssel próbálkozol, az nem
biztos, hogy célravezet. Bár pasi vagyok, de engem
is zavarna, ha bombáznának mindenféle ismerkedős
üzenettel :)
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e, de ez egy fórum, nem pedig társkereső oldal!
10/10 anonim válasza:
A barátom itt találkozott velem. :) Azt nyilván nem tudhatom, hogy számodra mennyire lennék csinok vagy szimpatikus, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy van esély az ismerkedésre, és akár olyat is találhatsz, aki tetszik neked, és a vonzalom kölcsönös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!