Fiúk! Nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
ha egy lányról nem tudjátok,hogy tetszetek e neki,vagy ha már az ismerkedés elején megmondja,hogy mi a helyzet2014. jan. 5. 00:22
1/7 anonim válasza:
Jobb szeretek nyílt lapokkal játszani :)
2/7 anonim válasza:
Azt úgyis látni. Viszont elszórakozhatok vele, amíg nem mondja ki:)
3/7 anonim válasza:
jobb azért ha érezteti vagy akár el is mondhatja.. nem muszáj a legelején de ne sokáig húzza a dolgokat :) Szar dolog ám hosszú idő után csalódni.
4/7 anonim válasza:
az első csak akkor jó, ha lehet sejteni, hogy van esély, de am a második
5/7 anonim válasza:
Szeretem tudni, hogy miujság, mert akkor feleslegesen nem húzzuk-halasszuk az időt. Főleg, ha első látásra belezúgok az adott csajba, akkor mégrosszabb.
6/7 anonim válasza:
titkolózás, semmi egyértelmű. attól izgalmas
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem ha titkolóznak, meg szarakodnak velem. Vagy mondja meg hogy mit érez, vagy legalább éreztesse velem. Nekem annyi is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!