Srácok! Ez jó meglepetés lenne?
Jóban vagyok egy sráccal, aki iránt az utóbbi időkben elkezdtem többet érezni barátságnál. Mostanában gyakran beszél arról, hogy szeretne új dolgokat kipróbálni. Arra gondoltam, elhívnám találkozni, hogy sétálgatunk, aztán mikor kijött, közlöm vele, hogy korizni megyünk a városligetbe. Mivel még egyikünk sem volt, jó ötletnek tartom, ráadásul elég romantikus is a sötétben korizgatni.:)) Vélemény? Ez így jó lenne? Vagy szóljak neki előre, hogy korizni mennénk? Korija nincs, tehát azt úgyis kölcsönözni kéne, így 3000-be fájna neki, ha délután bemegyünk. :S
19/L
Nincs zárva.
Akkor ezek szerint inkább meg kéne kérdeznem, lenne-e kedve hozzá, nem pedig elhívnom kéne, mert akkor nekem kell fizetnem.
szerinte ha elhívod kajálni ,az is bőven megteszi neki.
Még jobban is jártok.
Vagy ha 3rugót ráköltesz akkor már legyen mozi meg kaja.
vagy kérj kölcsön neki egy korcsolyát, és pénzkérdés megoldva!
de szerintem is zárva van a városligeti koripálya, tajra ment a hűtőberendezés. rádió is bemondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!