Csajok, fiúk szerintetek jó ötlet ez a kis meglepetés egy lánynak?
Mennem kell egy helyre ott van egy kis dolgom,ott lakik a lány is,tőlem messze van km-be,nem mindig tudunk találkozni emiatt,azonban a lány nem lesz otthon egész héten.
Arra gondoltam,hogy ott hagyok egy kis meglepetést neki az erkélyén,egy doboz csokit,bon-bont. :)
Sztetek jó ötlet ha már ott vagyok,de mégsem tudunk találkozni??
Hát ha nem lesz otthon egész héten, és megtalálja a csoffadt bonbont mondjuk 1 hét után lehet annak nem fog örülni :D:D:D
Kérdés hány napot lesz távol. :) Na meg az időjárásra sem árt figyelni mert egy ázott, csoffadt bonbon meg aztán mindennek a teteje :D::DD
Egy rózsa lehet jobb választás lehet, átkötve valami masnival rá egy üzi (valami vízálló cuccban).
24/F
Akkor a megromlás esélye már csak az amit fontolóra kell venni. :) Tudod mikor tér haza? :)
Rózsát még mindig preferálom :P
Hogy romlana meg a csoki???? Áhhh
Ha nem ázik, meg nem lesz bogaras, akkor jó :)
De hogy rakod az erkélyére? :S
ez jó :DDDD
A csoki, ami hónapokig áll a boltokban, mire megveszi valaki, aztán még otthon is áll, mert nem muszáj rögtön megenni, megromlik egy hét alatt.
De a rózsa biztos nem fog elhervadni egy hét alatt :DDDD
Na állj :D
Először is: Én nem azt mondtam hogy 1 hét alatt megromlik mert erkélyen van. ÉN csak azt mondtam hogy számolni kell az időjárás viszontagságokkal is. Emberek, ha a napra teszed ki a bonbont aztán eső és még egy kis fagy is éri, lehet hogy nem lesz olyan fincsi. A kérdező nem kommentálta hogy az erkély hol van, viszont utólag leírta hogy "nem olyan erkély".
Ebből még mindig nem lettünk okosabbak de a rózsás javaslatom is csak akkor él, ha nem 5-6 nap! 2-3 még szerintem oké. És persze létezik KISZÁRÍTOTT rózsa is, nem kell feltétlen élőre gondolni:)
no! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!