1/12 anonim válasza:
nekem karácsonyi pulykám van..az jó?
2/12 anonim válasza:
Nem vagyok egy tömegáru, egyéniségem van.
Bocs, hogy csalódást okoztam. :D
3/12 anonim válasza:
van egy csirkecomb a hűtőben, megfelel? az már majdnem páva.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem kérek pulykát sem csirkét :D
Tehát nincsenek...kár.
2014. jan. 4. 15:57
6/12 anonim válasza:
Kérdező, linkelnél képeket, hogy mit értesz 'páwa' alatt? Lehet mégis van itt olyan..
9/12 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent a páva fiú,de lehet az vagyok nem tudom.19/F
10/12 anonim válasza:
Aki ilyen bevágott elejű pólókban jár (gondolj egy dekoltázsra lányoknál), néha nem túl maszkulin szinekbe öltözik; egyedi, sokszor a társadalom által elítélt hajstílusa van (Miley Cyrus új hajastílusa pl.), amit zseléz és fest, mondjuk egyik se követelmény. Általában ki van gyúrva, és ilyen "havertesójóacsöcsödkőkóla?" stílusban - tehát intellektuálisan lepukkant módon - társalog, lehetőleg hangosabban mint ami a szociális normáknak megfelel.
Nem értem a kérdezőt, hogy miért nem megy el egy átlagos klubba Pesten, televan az ilyen arcokkal az összes, főleg pénteken, biztos össze tudna szedni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!