Beleszerettem a haveromba? 17/L
Figyelt kérdés
Már 2 éve hogy ismerem. gyakran találkozunk. Odaadta a kabátját mikor mondtam hogy fázok, meg busz elött 10 percig ölelkeztünk kb. Úgy veszem észre hogy bejövök neki, meg ő is nekem. Csak félek lépni. Nagyon jól megértjük egymást szinte mindenről eltudunk beszélgetni és hülyülni. Nagyon sokat gondolok rá , és sokszor hiányzik is.2014. jan. 4. 14:06
1/4 anonim válasza:
Egyértelmű hogy vonzódsz hozzá, sőt talán ezt már hívhatjuk szerelemnek :)
És ha ilyen lovagias veled, akkor nagy a valószínűsége hogy te sem vagy neki közömbös! Szerintem beszélj vele erről!
2/4 anonim válasza:
szerintem is bejössz neki, lépj, hajrá!
3/4 anonim válasza:
Mai világban már nem gáz az se, ha a lány kezdeményez, mondd el neki, mit érzel! Ha nemet, mond, akkor viszont maradhatok még ugyanúgy haverok, én azért szurkolok nektek! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Már járunk egy hónapja XD
2014. febr. 6. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!