Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy körülöttem...

Miért van az hogy körülöttem mindenkinek van barátja?

Figyelt kérdés
3 éve volt utoljára barátom azóta nem volt. 2-szer is volt valami fiú de egyik se jött össze. Az egyik logikusan mert a barátnőm jött össze vele és én értettem félre a dolgot. A másikkal pedig beszélgettem de egy ideje már nem ír. Tényleg ilyen csúnya lennék? Nem értem. Kérlek segítsetek. Néha eléggé magányos vagyok. Nem azért mert nincs családom vagy bármi hanem hogy hiányzik a szerelem..

2014. jan. 3. 23:42
 1/10 The Guard ***** válasza:
Hány éves vagy és linkelj képet ;) segítek ;)
2014. jan. 3. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Megértelek

Nyugi neked is lesz kapcsolatod de ne azt mondogasd hogy azért nincs mert csunya vagyok mert nem vagy az:)

2014. jan. 3. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azzal, akinek van barátja. Iskolás koromban én is ezen gyötrődtem, aztán később, 24 évesen jött el életem szerelme. Bármelyik csajnál különb volt számomra, akivel addig találkoztam. Még a legmenőbb pasinak sem volt olyan szép párja, mint az enyém (amikor összefutottunk vele)!

Tudom, vacak érzés, de ne aggódj! meg fogod találni te is a szerelmet! Akkor rá is jössz majd, hogy a többi kapcsolat mennyire vacak volt ehhez képest!

2014. jan. 3. 23:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem majd lesz. De azért köszönöm. Van valami tapasztalat vagy történet amit meg tudtok vele osztani?
2014. jan. 3. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

tudd magadról hogy jó csaj vagy, ne szállj el, csak legyél vidám élvezd az életet. Nagyon sok múlik azon hogy milyen a kisugárzásod, legyél magabiztos. Hidd el ha ez megvan hipp-hopp rád fog találni a szerelem.

2014. jan. 3. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Egy olyan tapasztalatom van hogy ugyanugy rágörcsöltem mint te és ezzel csesztem el..ha érdekel részletesen irj:/
2014. jan. 3. 23:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindig mondják hogy mosolyogjak sokt mert jól áll. De én mindig vidám vagyok és bízok magamba de hiába. Nem baj majd csak lesz valami. Köszönöm a vigasztalást. :)
2014. jan. 3. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Küldj képet! Segitek. Neked is magamnak is! Ha cimet is adsz már rohanok is hozzád (a világ végére is!!!!!)
2014. jan. 4. 00:36
 9/10 Freezyee válasza:
Akkor nem vagyok egyedül ! :d (15/L )
2014. jan. 5. 17:45
 10/10 A kérdező kommentje:
:( írok üzit.
2014. jan. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!