Szerintetek minden átlagos, nem gazdag lányt megkaphat egy pasi 1 menetre (persze gumiban csinálják közben) 1 millió forintért, ha nem is tetszik a pasi a lánynak, de fordítva igen?
Figyelt kérdés
Persze ez így abszurdan hangzik, de gondoljunk arra, van egy iszonyat gyönyörű egyetemista lány, aki nehezen tud létezni, mert nem tudja a tandíjat, rezsit stb fizetni, de te (tetszik neked a lány, de neki te nem) egy dugásért cserébe adsz neki 1-1,5 millió ftot (gazdag vagy), akkor van olyan lány, aki nemet mondana? Ha van egy csepp esze a lánynak, és tényleg kapja is a pénzt, az nemet mondana? Most itt ne szűzies, erkölcsös, vallásos lányokra gondoljunk, hanem olyanokra, akik logikusan és reálisan gondolkodnak, hogy ennyi pénzt 1 óráért cserébe soha nem fog keresni. A gyks lányok kíméljenek, akik 500 millióért sem mutatnák meg Brad Pittnek sem a melleiket. A többi jöhet, aki komolyan tud válaszolni.2014. jan. 3. 22:45
11/24 anonim válasza:
Nem vagyok szűzies, soha nem is voltam. Magasról lesz.arom, ha te nem tudod elképzelni, hogy nem szorul rá valaki ilyen koszos fillérekre, van tartása, és a szexualitását nem ilyesmikre használja. Ha úgy tartja kedvem, válaszolok, méghozzá teljesen őszintén.
12/24 anonim válasza:
Őszinte választ kértél: én belemennék, ha ez lenne a helyzet. 22/L
13/24 A kérdező kommentje:
Proxima, végre egy jó válaszoló. Ezt dicsérem. Biztosan van olyan, aki nemet mondana, nem tagadom, de szerintem is ha nem derülne ki a dolog és csak kettőtök között marad, akkor sokan benne lennének. Most itt meg nem arról van szó, hogy portékába bocsátják a testüket, hanem a józan észről ilyen helyzetben. Nem ugyanaz.
2014. jan. 3. 22:55
14/24 anonim válasza:
Na idefigyelj, te kis sz.aros! Képzeld, nekem is jól jönne pénz, nincsen jövedelmem, és tanulok is még. De pénzt mindenki tud tisztességes úton is keresni, így akibe szorult egy kis értelem és tartás, az NEM SZORUL RÁ ilyen úton szerzett pénzre. Én sem szorulok rá. Aki k.urvának áll, az azért teszi, mert olyan is.
15/24 anonim válasza:
én egyetemista vagyok és igen rászorulnék a pénzre, de valószínű akkor is nemet mondanék, vagyis lehet a szexben benne lennék , de nem bírnám elfogadni a pénzt:(
diákmeló 0-24 :P
16/24 A kérdező kommentje:
Na jó de 3-5 milla az már 1 új autót. De ha úgy tesszük fel, hogy 6 hónap alatt 3 millió (2 havonta 1 milliót kapna ugyanattól a sráctól).
2014. jan. 3. 22:56
18/24 anonim válasza:
Ez igaz,de igazából 1 milla is sok,ha úgy vesszük annyiért már olyan luxusprostit kapsz amilyet csak akarsz...
19/24 anonim válasza:
Valahol a Micsoda nő ment a tv-ben??
20/24 anonim válasza:
Ha van benne valami, ami taszít, akkor semennyiért se feküdnék le vele, de ha abszolút semleges, tehát nem érzek iránta se ellenszenvet, se "undort", és nem lenne senkim, akkor benne lennék azt hiszem, bár ilyesmin nem gondolkoztam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!