Mit lehetne mondani egy olyan nőnek, aki ismerkedés terén, csak a diplomásokat veszi emberszámba?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok az, de ő igen. Valakinél miért ez a legfőbb szempont? Valami frappáns duma kéne, ami nem sértő és de belátja tőle, hogy hülyén gondolkodik, hogy eszerint méri az embereket.2014. jan. 3. 22:37
11/23 anonim válasza:
Emeld ki az egyik jó tulajdonságod, ami egy kapcsolatban fontosabb, mint a diploma. Mindezt felig-meddig viccesen, kedvesen add elo neki :)
12/23 anonim válasza:
Ha bölcsész vagy vmi hasonló diplomája van akkor ezt:
- Mit mond a még tanuló bölcsész a diplomás bölcsésznek?
- ?
- 1 sajtburget kólával
13/23 anonim válasza:
nekem 2 diplomám is van, most csinálom a harmadikat, de nem ettől fognak rám mászni a nők :D
14/23 anonim válasza:
12-esnek: nekem jobb állásom lesz a bölcsész diplomámmal, mint neked! :P úgyhogy nem kérek a bölcsész-viccekből, köszi!
15/23 anonim válasza:
14es, mert apuka elintézi mi? Mert kapcsolatok nélkül kétlem cunci.
Egy diplomás építőmérnök
12es voltam
16/23 anonim válasza:
nem, hanem mert van elég eszem :P
kapcsolatok nélkül te is csak WC-ket tudsz majd tervezni életed végéig, ott se más az élet!
17/23 A kérdező kommentje:
#12 Ez jó :)
Én ezt a viccet úgy ismerem, hogy mit mond a szakmunkás a diplomásnak? 2 hamburgert kérek sült krumplival.
2014. jan. 3. 22:56
18/23 anonim válasza:
Ne mondj semmit, csak mutasd a diplomát.
19/23 anonim válasza:
Mondd meg, hogy egy pár könyvből, önszántadból, kemény tanulással több tudást összeszedhetsz, mint a magyar egyetemeken, és azért még csak röghöz sem vagy kötve. A diploma ma egy képmutatás. Ezt a "nőt" meg hagyd a francba.
Üdv, egy szegedi hallgató.
20/23 anonim válasza:
ez hazugság. gyógyszerész vagy? nem hinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!