30 év körüli nőt keres egy 32 éves fazon. Valaki?
Figyelt kérdés
Aki magára ismer írjon, unatkozom épp. Csak dumálni, nemi szervem levágtam mer idegesített.2014. jan. 3. 20:41
1/8 anonim válasza:
Én is csak dumálni, mert én meg bevarrtam :D
2/8 A kérdező kommentje:
hova varrtad be?
2014. jan. 3. 20:50
3/8 anonim válasza:
:D nem a hova a lényeg, hanem a hogyan :D
4/8 A kérdező kommentje:
a hova is lényeg.
2014. jan. 3. 21:07
6/8 A kérdező kommentje:
valahol el kell kezdeni az ismerkedést, és szerintem ez egy jó konzervatív kezdet. nem kell rögtön a hobbiról meg a családról beszélni. amúgy mi a hobbid?
2014. jan. 3. 21:20
7/8 anonim válasza:
:D Nem tudom hogy hobbinak mondható-e de írok. Egy regényen dolgozom. Nem minden nap, csak amikor ihletet kapok, de akkor viszont alig tudok elszállni a géptől. S te? mi jóval múlattatod a munkán kívüli idődet?
8/8 A kérdező kommentje:
én is írok. a regényem címe: Mi lenne ha mindenki jó lenne? de viccen kívül tényleg szoktam írni, főleg régebben. az én regényemben az emberek a kedvenc könyveiket otthagyják a metrón és a vonatokon, hogy mások is elvigyék haza, és elolvashassák, mert tudják, hogy majd úgyis visszahozzák és visszateszik oda ahonnan elvették. most egyébként repülőgép építésén gondolkodom. meg évek óta azon, hogy mi legyen a mindenki jós regényemnek a tulajdonképpeni bonyodalma. a Te regényed miről szól? ha gondolod írhatsz privátban is. ne lássa már mindenki hogy bimbódzik a kapcsolatunk szerintem.
2014. jan. 3. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!