Szerintetek Szép/Csinos vagyok vagy nem? 10/?
Figyelt kérdés
Most nem az hogy nincs önbizalmam csak kiváncsi vagyok hogy mi a vélényetek rólam? Szimpi vagyok e? Kéne valamin változtatnom??
2014. jan. 3. 20:56
11/21 A kérdező kommentje:
Nincs is ribis beállásom! meg mi az, hogy ' tucat ' ??
2014. jan. 3. 21:01
12/21 anonim válasza:
Fogyhatnál kicsit, valamint tényleg hanyagolhatnád ezt a mesterséges pózolást, és a flegma arcot is ( a 2. képen azzal a félmosollyal sokkal se sokkal szebb vagy!). Lehet belőled nagyon jó nő, ha dolgozol rajta még egy kicsit.
13/21 A kérdező kommentje:
Nincs is ribis beállásom! meg mi az, hogy ' tucat ' ??
2014. jan. 3. 21:01
15/21 anonim válasza:
szokásos facebookos felnyalás...pfffffffffffffff
16/21 anonim válasza:
Nekem nagyon bejössz, de szívesen megismernélek mégjobban mind kívülről, mind belülről..:D
21F
17/21 anonim válasza:
Te kértél véleményt és kaptál. Akkor tessék viselni a kritikát.
Amúgy a csücsörítés, a miniruha meg a popókitolás hanyagolásával egy szép lány lenne a végeredmény.
Amúgy nem vagy csúnya csak ezek a dolgok mint a mimika és a ruházat meghatároz.
18/21 anonim válasza:
Szerintem egy cseppet sem kéne fogynod, inkább csak kondizz kicsit :) Csini vagy, és nagyon szép a szemed, a sötét hajadhoz pedig különösen jó :)
20/21 anonim válasza:
ugy ertem a tucatot, hogy vegigmegyek az utcan es legalabb 15 ilyen lanyt latok :/ festett fekete haj, termeszetellenes szemoldok, atlagos testalkat, semmitmondo arckifejezes. pontokban 10/4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!