Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdeményezzek? Hogy...

Hogy kezdeményezzek? Hogy ismerkedjek meg vele? (lent a többi)

Figyelt kérdés

van egy eladó srác az egyik boltba (20 év körüli) nagyon szeretnék vele meg ismerkedni,de nem tudom hogy én neki tetszek-e és nem tudom hogy hogy kezdeményezek.Oda akartam menni ma is hozzá de nem merek és nem tudom mit mondjak neki(gondoltam hogy elöször csak valami bolti cuccal kapcsolatosan kérdezem,de nem tom mit kérdezhetnék és nem is nagyon merem) ötlet? légyszi segítsetek és értelmeset :)

16/L

2014. jan. 3. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor végzel? Utána nincs kedved dumálni?
2014. jan. 3. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Megkerdezhetned h pl hol talalod ezt meg ezt stb.

Utana megkoszonod h segitett blabla. Megkerdezed h nilyen gyakran van a munjahelyen es te olyankor mindig lemesz es akkor dumalsz vele mindig. amSzeribtem erteni fogja a kozeledesedet.

2014. jan. 3. 16:38
 3/5 A kérdező kommentje:
szerintetek az nem túl tolakodó ha igy ismeretlenül oda megyek és meg kérdezem hogy mikor végez és utána nincs-e kedve dumálni?
2014. jan. 3. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy kicsit. Azért mondtam h először úgy kezdeményezz ahogy leírtam. 2 voltam.
2014. jan. 4. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
de miröl dumáljak vele?
2014. jan. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!