Hogy ismerkedjek meg vele? (a többi lent)
Figyelt kérdés
a közeli boltban dolgozik egy 22 év körüli fiú és nagyon tetszik,múltkor mikor bementem rám köszönt,pedig a bolton belül nem szoktak köszöni(nem tudom hogy ezt jónak vegyem-e vagy csak udvariasságból köszönt)és ma is bemenetem de ma a polcoknál pakolt és észre se vett.nagyon szeretnék vele meg ismerkedni,de nem tudom hogy hogy kezdjek bele..meg utána se :) eléggé izgulós vagyok. légyszi segítsetek. köszi :)2014. jan. 3. 11:37
2/3 anonim válasza:
Menj oda, és kezdeményezz beszélgetést. Lehet, hogy csak az egyik termékről érdeklődsz, utána meg átvezetheted valami személyesebbre is :)...
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne zavard a munkájában... viszont megkérdezheted mikor végez és megvárhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!