Mit csináljak, ha tetszik egy nálam 10 évvel idősebb férfi, akinek ráadásul van barátnője?
Szerintem várj. :) A türelem rózsát terem. :P
Nekem is voltak ilyen hasonló úgymond gondjaim. :D Volt olyan,hogy találkoztam egy sráccal és régebbről ismertem,látásból és volt barátnője..de egyszerűen éreztem,hogy a jövőben még úgy is összetalálkozunk. Ez mindig meg is történt azoknál akiknél ezt az érzést éreztem. A jövőben mindig összetalálkoztunk. A mostani barátommal is így voltam :) Egy gimibe jártunk,ő végzős volt amikor én odakerültem,szóval egy évig egy gimibe jártunk. Akkor neki volt barátnője,folyosón párszor összefutottam vele,de mi is csak néztünk egymásra,viszont én akkor is éreztem,hogy a jövő még összehoz minket. Azóta eltelt 2 év,az életemben jöttek mentek az emberek és egyszer csak összetalálkoztam vele egy szórakozóhelyen. Hihetetlen,de megismert,tudta,hogy látott már valahol. :) Már 4 hónapja vagyunk együtt és érzem,hogy szeret,mindig mondja és én is nagyon szeretem! :)
Szóval én azt tudom tanácsolni neked,hogy várj és hagyd hogy az idő tegye a magáét. Semmiképp se avatkozz a kapcsolatukba. Ha együtt kell lennetek,akkor idővel úgy is együtt lesztek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!