Mi a véleményetek az afgán/pakisztáni/török férfiakról?
Hát nem tudom, nem általánosítok. Én férfi vagyok, és bár személyes tapasztalatom az nincsen, de leírom a véleményemet.
Szerintem előbb meg kell egymást jó alaposan ismerni, és ez független a bőrszíntől, származástól. De sajnos sok ember hajlamos arra, akárhonnan is származik, hogy úgymond "színészkedjen", és másnak mutassa magát, mint amilyen valójában, csakhogy meghódítsa a választott szerelmét. Aztán később jöhetnek ebből a bajok, amikor már esetleg gyerek is van.
Ezek a dolgok még nehezebbek lehetnek, ha az illető más országból származik. Véleményem szerint ez az egész bizonytalan dolog, mert mindig az idő dönti el, hogy merre alakul a helyzet. Az embert ugye, eleinte elvarázsolják az érzelmei, és éppen akkor kellene dönteni ilyen fontos kérdésekről. Emiatt is nehéz okosnak lenni ilyen helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!