FIÚK! Mit szerettek egy csajban? Miért jönnek be nektek a ribik? (Tisztelet a kivételnek)
Figyelt kérdés
Mikor érzitek magatokat jól egy lánnyal? Tetszik nekem egy fiu de nem tudom hogy mit csináljak... Lehet hogy tetszem neki, de nem merem megkérdezni, ráadásul tök sokat van egy ribivel az osztályomból2014. jan. 2. 19:14
1/4 anonim válasza:
A farkam...
Vagyis ha magát adja és nem egy színészkedést látok.
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy neked unszimpaikus a "potenciális vetélytárs", nem ribi.
3/4 anonim válasza:
Legyél vele barátságos, de ha a ribire izgul, akkor nincs mit tenni
4/4 anonim válasza:
A ribik azért jönnek be mert nagyon jól néznek ki. De általában ilyenkor úgy is azon jár az eszünk, hogy lefektessük. Az általában nem komoly, és nem szerelem. Szerintem mond meg neki egyenesen, hogy tetszik neked. Ha lány mondja fiúnak az nem nyomulás, legalábbis én nem venném annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!