Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te milyen módszerrel szerzed...

Te milyen módszerrel szerzed meg a nőt (ket), leszbik is válaszolhatnak?

Figyelt kérdés
Különösen ha éppen nincs sok pénzed, éppen 1-2 éve beköszöntött a "szegénység időszaka" a nők birtoklása és a toöcskölés terén, hogyan törtél ki e problémás időszakból? Egy lehetséges célpont azt mondta 2 randi után hogy nincs kedvem felszines kapcsolatokhoz, hogyan találsz olyat akinek viszont van? (Szivesen járok én múzeumba, meg viziturhára, meg uszodába, meg vadasparkba, de inkább a szex után mint előtt...)

#Scarlet #Johanson
2014. jan. 2. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Az előző kapcsolatom ilyen volt, egy pasival. Kevés pénze volt, mindig ezt hangoztatta, de nem verte össze magát, hogy munkát találjon. Mindig én mentem hozzá, és állandó programnak csak a szexet tudta kitalálni. Áldottam az eget, ha rá tudtam venni, hogy megnézzünk valami hosszabb filmet, vagy amikor egyszer főzött valamit.

Én megértem, hogy a mai világban a pénz az úr, de nem kell állandóan múzeumba, uszodába, moziba, akárhova menni. Vannak ingyenes helyek is, illetve olcsó megoldások is. Egy kávéra vagy egy teára beülni még nem csőd.

Ne a szex legyen a mérvadó, mert ha a lány helyében lennék, akit meg akarsz hódítani, azonnal ott hagynálak. Aki komoly kapcsolatban gondolkodik, az nem erre vágyik, vagy nem csak erre.

Hogy milyen módszert alkalmazok? Önmagam adom, őszinte vagyok és nem a pénzen agyalok, ha szerelmes vagyok. Mindketten igyekszünk úgy alakítani az életünket, hogy az a lehető legjobb legyen. Mást nem nagyon tehetünk.

(Mielőtt félreértenél, az én családom sem gazdag, tehát tudom milyen az, ha nélkülözni kell. De meg kell ragadni minden lehetőséget, ha valaki ki akar törni ebből.)

2014. jan. 3. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezer forintom mindig van fittnessz teremre, a csajtól meg azt kérdezném hogy: Te, hogyan is kell kezelni ezt a bonyolult kardio gépet, mert vagy 10 éve nem voltam olyanon. A nőket állítólag vezetni kell, de azt is nagyon szeretik ha nyomathatját a speciális tudásukat mivel valakinek tényleg szűksége van rá.
2014. jan. 3. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én kifejezetten nem szeretem, ha vezetni akarnak. De ez én vagyok, van, akinek meg az jön be, ha irányítják. :)
2014. jan. 3. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy képzeletbeli modellt alkottam a következő csajomról: jól tud angolul! (De nem annyira mint én, ezért ha .avi ba mutatok neki egy BBC itthon nem játszott sorozatot akkor azt értékeli: Hú, de érdekes, ezek nem is úgy beszélik az angolt mint ahogy a Katedrában a B2-es tanfolyamon tanítják! Értéleli még az Irie Maffiát és szeret horgászni, nem fél mondjuk a harcsától!!
2014. jan. 3. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok sikert. :D
2014. jan. 3. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!