Ha egy csajnak kb az összes képét lájkolja akkor tetszik neki?
Tudom hülyeség a facebook blabla.
De tetszik egy srác, én nem igazán érdeklem őt sajnos... Viszont van egy csaj: hosszú szőke hajú, elég egoista csaj, de szép, tényleg szép. Csomó pózolós képe van fent, csücsörít, pucsít, szinte mindig tükörben fényképezi magát hogy látszódjon hogy nagy a melle meg kerek a feneke. Szép smink, tökéletes mindene. Na és ezt a csajt mindig lájkolgatja, de tényleg mindig.
Tetszik neki ugye?
Azzal, hogy őt lájkolja ilyen sokszor igazából azt szeretné kifejezni mennyire szerelmes beléd.
Legalábbis szeretnéd ezt gondolni:D Igazából csak meg***ná a ribit:D
Csak meg akarja dugni..én is szoktam ribiknek a képét nézni,de nem szoktam likeolni,és sose jönnék össze egy ribivel.
Nekem normális lányok tetszenek,de azt veszem észre,hogy korosztályomból már egyre kevesebb fiú van így..
De ez olyan rossz...
Én soha sem leszek olyan csaj :/ Nem tudok versenyezni egy ilyennel sajnos.
Múltkor is nézem a csaj adatlapját és összeveszett valakivel, gondolom valami szintén féltékeny csajjal. És azt írja: féltékeny vagy rám mert szép mellem van és kerek fenekem. Van rajtam fognivaló és csinos vagyok. A hosszú szőke hajamat is irigyled amit dobálhatok, amilyen neked soha sem lesz. Az meg már csak a plusz hogy szép kék szemem és csókos szám van. Ezért is vagyok népszerű, és válogathatok a pasik között, amire neked alig van lehetőséged.
Meg ilyeneket írogat ki hogy: ma megint a retro-ban elcsaptam a pénzem, meg hogy "ma szoli végre" szóval egy idióta csaj, de mégis olyan szééép :(
Az a baj hogy mikor párszor találkoztunk kicsit tette nekem a fejét. Vagyis na jó annyira nem vitte túlzásba, de érdeklődő volt, beszélgetni próbált velem. Aztán meg ismerősnek jelölt facen.
És akkor én írtam neki és válaszolt, levelezgettünk. És kedves volt, vicces, mondta hogy küldjek neki magamról képet mert nincs fent rólam semmi (pedig ismer élőben) de én nem küldtem mert utálom magam a fényképeken. Na és voltak olyan mondatai mintha bejönnék neki, de mondjuk ezek ilyen túl szép mondatok voltak. Hogy reméli tudunk még beszélni, meg találkozunk még, meg jól érezte magát hogy chateltünk (de car duma) :D csak aztán eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!