Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elszurtam teljesen?

Elszurtam teljesen?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiu, de levegonek neztem mert nagyon zavaro volt, hogy mindenki tudott rola. En nem szeretek a figyelem kozeppontjaban lenni. szoval ra se namertem nezni, es tegnap o ugyanezt tette. vagyis olyan fura volt a dolog. honnan lehet tudni, hogy azert nem nez ram mert rosszul esett neki a dolog vagy azert mert nem akar semmit tolem. tudja, hogy tetszik nekem, mindenki errol beszelt.
2014. jan. 1. 12:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kulonosen azert nem mert amikor beszelgetunk akkor osszehordtam mindent parhuzamos univerzumokrol meg hasonlokrol.
2014. jan. 1. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Vagy érdeklődését vesztette, vagy bezárkózott, mert elbizonytalanodott.

Elég ijesztő is lehetett a számára, hogy ha sokkal okosabb vagy mint ő :) Ez sem kizárt :)

2014. jan. 1. 13:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sokkal okosabb. Egy film kapcsan merult fel.
2014. jan. 1. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Hááát akkor én személy szerint arra gondolnék, hogy a kezdeti érdeklődése lelohadt. Tetszettél neki, de a beszélgetés során "nem, mégsem" lett az eredmény.
2014. jan. 1. 14:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Ok. koszonom.
2014. jan. 1. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:

"de levegonek neztem mert nagyon zavaro volt, hogy mindenki tudott rola"

A félcentis hajamat tépem férfi létemre komolyan mondom. Téged az zavar, hogy összejönnél egy normális sráccal és másoknak mi lesz a véleménye erről? :D Egy kapcsolat eleve adja magát, hogy felvállalják a partnerek egymást és ez fényévekkel erősebb érzés annál, hogy a másik mit gondolhat erről. Kislány vagy még.

2014. jan. 1. 14:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Most mar ugyis mindegy, nem?
2014. jan. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!