Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elszurtam teljesen?

Elszurtam teljesen?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiu, de levegonek neztem mert nagyon zavaro volt, hogy mindenki tudott rola. En nem szeretek a figyelem kozeppontjaban lenni. szoval ra se namertem nezni, es tegnap o ugyanezt tette. vagyis olyan fura volt a dolog. honnan lehet tudni, hogy azert nem nez ram mert rosszul esett neki a dolog vagy azert mert nem akar semmit tolem. tudja, hogy tetszik nekem, mindenki errol beszelt.
2014. jan. 1. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ja, ezt elcseszted. De hogy őszinte legyek meg is érdemled.
2014. jan. 1. 12:31
 2/17 anonim ***** válasza:

Jól van, úgy tűnik ehhez még érni kell kicsit fejben, addig ne kezdjetek bele semmibe.

A kérdésedre a válaszom pedig, hogy fogalmam sincs, nem tudom miért csinálja vagy mit gondol.

2014. jan. 1. 12:32
 3/17 anonim ***** válasza:

Valószínüleg figyelt téged, mert tetszettél neki, ezt nem viszonoztad, szóval letett rólad.

Ha akarod őt, akkor most neked kell lépned, és újra felkelteni a figyelmét, különben ennyi volt.

2014. jan. 1. 12:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Miert erdemlem meg? Tenyleg utalok a kozeppontban lenni! Total felzaklat, ha mindenki velem van elfoglalva.
2014. jan. 1. 12:36
 5/17 anonim válasza:
én úgyanigy vagyok ezzel én se szeretek középpontban lennni. Ilyenek a mai fiuk egyszerüen nem szeretnek küzdeni a lányokért mert úgyis találnak maguknak olyat aki ráakaszkodik,és nem kell érte küzdeni EZ VAN :(
2014. jan. 1. 12:44
 6/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: (és nyafogó lányok)

Ha szeretnéd, hogy egy fiú aktivizálja magát, tessék neki jeleket küldeni, hogy érdemes. :)

Egy kiadós kosárért senki nem fog odamenni hozzád.

Magyarul azért nem fog próbálkozni, mert oltári lutri, kb: a 3 kiskosárka után megtanulja, hogy lutriból nem megyünk oda, csak akihez érdemes, mert nagyon rossz érzés az a bizonyos kosár.

Egy férfinak nem "munkaköri kötelessége" elviselni a lányok visszautasítását, amelyik nem hüyle az csak azzal fog foglalkozni amelyikkel érdemes, nem megy házhoz egy "pofonért". A nőknek ennyit, és csak ennyit kéne felfogni, hogy küldjön egy mosolyt,egy jelzést, és egyből kiderülne, hogy mennyi férfi van még a világon aki szeret, és akar is udvarolni.

2014. jan. 1. 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Egy napig középpontban lenni, vagy évekig boldogtalanul élni... Te döntesz. :)
2014. jan. 1. 12:54
 8/17 anonim válasza:
kedves dowd! itt az én példám facebookon felvettem a kapcsolatot egy fiuval akit már régóta ismerek. mindig én irok neki facen ö egyszer nem ir nekem. persze ha kérdezek válaszol meg visszakérdez de magától nem ir. ezt vegyem visszautasitásnak???
2014. jan. 1. 13:10
 9/17 anonim ***** válasza:

Igen, veheted :)

Nem azt mondtam, hogy ha te leadod a jelzést, akkor már egyből mindnek be is jössz, annak is akinek egyébként nem :)))

És a halvérű sem lesz egyből szőke herceg :)

Azt mondom, hogy jelentősen megnöveled az esélyedet :)

2014. jan. 1. 13:13
 10/17 A kérdező kommentje:
A kerdesem leginkabb az lenne, hogy honnan lehettudni, hogy nem jovok be neki es ezert nem nez ram miutan megtudta, hogy ot tartom a legjokepubbnek. Vagy mert nem akar kosarat. tudom, hogy hulyen viselkedem, de hihetetlennek tunik szamomra, hogy egy ilyen jo pasi erdeklodjon irantam.
2014. jan. 1. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!