Hogyan szoktatok flörtölni?
Van egy lány.aki nagyon tetszik nekem, de nem.tudom h mit mondjak neki... Mindig mikor flörtölni próbálok , nem jut semmi az eszembe ráadásul mikor velem vannak a haverjaim
még tesznek.ráegy lapáttal azzal h jól leégetnek . A lány az a tipikus szép fajta, én meg valahogy a szép és a csúnya között... Ti mit javasoltok mit tegyek? Ti ilyen helyzetben hogyan flörtölnétek?
Először is képzeld el magadban, hogyan viselkednél a lánnyal ha nem tetszene, csak átlagosnak látnád. Próbálj egy ilyen helyzetet színlelni, mintha csak úgy épphogy érdekelne, és vennéd a fáradtságot, hogy szóba állj vele. Ekkor a csaj nem fogja érteni, hogy mi van, mert a sok nyalizós, önmagát porig alázó pasihoz szokott. Ekkor máris felkelted majd az érdeklődését, hogy ki ez a merész pasi, aki őt átlagosnak meri nézni. Amikor már többször dumáltál vele, és lassan egymásra hangoldótok, akkor már úgyis önmagadat adhatod. Ha bejössz neki emberileg, akkor nyert ügyed van, ha pedig nem akkor jobb is, mert legalább időben kiderült! :)
lányoknak u.i.:(34 F vagyok, aki egy olyan nőt keres komoly kapcsolatra, akinek még nem volt komoly barátja, tehát még szűz.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!