Miért nem tetszik a lányoknak, ha kisregény helyett már szinte novellákat írok egy-egy életeseményemről?
#6 nem fogom az összes kommentem rímbe szedni :)
btw volt már rá precedens, csak ezek szerint ott nem jártál :D
jahh és azt sem állítottam, h én tudok :)
állítottam ezt olyan emberként aki szeret olvasni ;)
mert valszeg rossz az időzítés.
először fel kell építeni a csaj érdeklődését,aztán ha megvan utána jöhet az ilyesmi.
és persze a sztori sem mindegy.
ha egy verekedést ecsetelsz az lehet dominanciát sugalló,míg ha a postán a csekk feladását írod le 50 mondatban az a kutyát sem érdekli,nem más,mint pi-csogás.
ezért a hosszú sztori legyen érdekes,megbotránkoztató és érdekes,ha csattanóval végződik az plusz pont.
Hallgasd ezt a férfit.
http://www.youtube.com/watch?v=jEloHNd9Oes
Ha így beszélsz akkor az valóban nem lenne vonzó. Én is sokszor azért beszélek tőmondatokban mert nincs kedvem össze-vissza írni. Vagy egyszerűen nem jut eszembe semmi több (ami gyakran van úgy, ha padlón vagy és semmihez nincs kedved)
De a kevesebb is lehet néha több.
Má' nem tökmindegy? :)
ha a semmire ez így előjött, akkor már ugyanmindegy :)
különben is mit tagadod h már a bahamákon töltjük a mézesheteinket? :)
ejje-ejj, ez nem szép :D
Vannak olyanok, akik értékelik és viszont szeretnek sokat írni. Talán el is mondhatjuk, hogy az érdeklődés egyik faktora, hogy ki milyen hosszúságú válasszal illeti a másikat. Illetve természetesen az is, hogy reagál-e mindenre.
Ha a te "novelládra" csak pár szavas válasz érkezik, nem csak egyszer, hanem több esetben is, akkor valószínűleg nem ő lesz az, akivel hosszassan kifejtős társalgásba fogsz kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!