Miért nem tetszik a lányoknak, ha kisregény helyett már szinte novellákat írok egy-egy életeseményemről?
Engem az bánt, hogy még nem találkoztam olyan fiúval, aki tartalmas válaszokat írt volna, pedig én szeretek beszélgetni, de a legtöbbször a próbálkozásaimnak nincsen gyümölcse, és hosszú idő után is csak egyoldalúnak tűnnek a beszélgetések.
Én már annak nagyon örülnék, hogyha valaki sokat írna, az már nem számít, hogy ezt milyen stílusban teszi meg.
van itt pár ilyen lány akinek ilyen hosszúkifejtés fétise van, mint a jelenlegi #4-es válaszoló is
találd meg a megfelelőt!
a szókincs önmagában nem elég. Írni tudni kell.
BUÉK! :)
Mert sokan a saját hangjukat szeretik hallani,és nem nagyon izgatja őket a másiknak az a hallatlanul választékos szókincse.
Mint ahogyan te is.
Nem védek senkit,de a kérdőjel a "Költőnő?" végén lehet,hogy megmagyarázza a dolgot,nem gondolod?
A másik meg,ha József Attilának,vagy akár Babitsnak,vagy Edward Lear-nek azt mondod,hogy:
"Most válaszolj nekem erre a kérdésre rímekben!",akkor lehet,azt mondja rá:"*****"
1. Mert bunkók azok a lányok és nem értékelik a művészetedet.
2. Te vagy a tuskó, mert az értékelhetetlen művészetedet rá próbálod erőltetni valaki másra.
Valamelyék a kettő közül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!