Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ronda vagyok szerintetek?

Lányok ronda vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon ronda vagyok szerintetek? [link] csak őszintén. Bár tudom hogy nem nézek ki jól de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2013. dec. 31. 23:35
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
66%
kemények vagytok mint a múltheti szalámi
2014. jan. 1. 13:24
 22/26 anonim válasza:
Utolsó, nagy vagy :))))))) !
2014. jan. 1. 18:31
 23/26 anonim válasza:

Vicet félretéve, szerintem te a bal szélső vagy, akinek olyan furi a haja, kicsit göndörös meg kapucnis felseje van. Hát a kicsi aki a képet csinálta biztos nem vagy, a másik kettő pedig elég kemény és beképzelt csávónak néz ki, szerintem az sem vagy. (ÉÉÉs hogy megfejtettem a rejtvényt, kérem a nyereményem :D).

Kinézetről pedig annyit, hogy szerintem nálad százszor rondábbak is vannak, és mivel még pubertás korban vagy, sokat fogsz változni.

Engedd meg hogy egy példát írjak : nekem két volt osztálytársam csupa pattanásos meg elég ronda volt meg gyerekes fejű olyan 15 -16 évesen, és most úgy képzeld el hogy az egyiknek egy olyan szuperjó csaja van hogy az nemigaz, és a másik is egy tök jó csávó lett (neki is van egy barátnője). Idővel mindenki változik, öregszünk, fiatalodunk, szépülünk, blabla, de az BIZTOS hogy te is változni fogsz.

Amit meg jelenleg meg tudsz tenni a jobb külsőért az az, hogy a hajad nyírd meg (ne haragudj de szerintem a frizura dob a legjobban az emberen), ruházatot cserélj le (kicsit elegánsabbra, ingek, tudod) és ha netán pattanásos vagy, azonnal keress fel kozmetikust és járj kezelésekre vagy krémezd az arcod, járj terembe (még akár egyedül is) vagy mozogj otthon. Szerintem ha mindezeket betartanád, azonnal változnál a lányok szemében !!

2014. jan. 1. 18:40
 24/26 anonim válasza:
egy se helyes :/
2014. jan. 1. 19:42
 25/26 anonim ***** válasza:
Delta force.
2014. jan. 2. 13:27
 26/26 anonim válasza:

létszi mondjatok le ezekről a stílusokról! meséljétek el a haverjaitoknak is,hogy gáz.xd amúgy szerintem egy két csinosítással normálisabban néznétek ki.

Pl 1. Hajvágás

2. A fényképezős nem vagy még kicsi? Szerintem felesleges még ilyenen agyalni,hogy tetszik-e valakinek.

3-4 Az a haj:D no commment.

De nem akarok kinézet alapján ítélkezni.:/ De olyan jó lenne olyan fiúkat is látni,akik nem mind ugyanúgy néznek ki,nem a divat után mennek,hanem rendezettebb,komolyabb stílus...

18/L

2014. jan. 4. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!