Lányok ronda vagyok szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon ronda vagyok szerintetek? [link] csak őszintén. Bár tudom hogy nem nézek ki jól de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.2013. dec. 31. 23:35
11/26 anonim válasza:
Nem tudom melyik vagy, de mindannyian fiatalok vagytok még, sokat fogtok változni, ne aggódj (:
22L
12/26 anonim válasza:
Oké, csak akkor nem értem a kérdést, mint ahogy a többiek sem.
1. - Go fodrászhoz!
2. - Semleges (a száját becsukhatná, mert késztetést érzek arra, hogy belehugyozzak)
3. - Pubertás
4. - Ha rám nézne az utcán ilyen fejjel, egy maflást megérdemelne.
13/26 QueenRavenna válasza:
Melyik képződmény vagy te?!
14/26 A kérdező kommentje:
Szerintem mindegy melyik vagyok. Úgy is ronda vagyok. :) De nembaj.
2013. dec. 31. 23:56
15/26 anonim válasza:
Mi a jó életért kérdezed, hogy ronda vagy-e, ha úgyis tudod? Olyat kérdezz amit nem tudsz!
16/26 anonim válasza:
De az biztos, hogy a kép tanúsága szerint a nyomoronc az ki is hangsúlyozza, hogy ő bizony az, mert ráadásul még nyomoroncnak is öltözik és hasonló nyomoroncokkal veszi körbe magát. És tükörből fényképezkedik mobillal, mint a plázacicák vagy a romalányok.
17/26 anonim válasza:
A telefonos gyerek még szerintem v h kinéz de a másik három mint ha Csernobil-i mutáns lenne olyan rondák.
18/26 anonim válasza:
Nőt egyikótök sem fog találni, az biztos. :D
Nézz már magatokra, olyan szerencsétlenek vagytok, hogy még egy villanykörtét sem lennétek képesek becsavarni.
Kinek kell az ilyen? :D
19/26 Balanus_concavus válasza:
Mi ez? A quanticoi különleges egység?
20/26 anonim válasza:
A balszélső tipikus természettudományi versenyekre járó,stréber pali.Aki a telefont tartja meg kisfiú(nagyon gyerek kinézete van)a másik kettő meg egy k.csög páwa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!