De tudnék, csak nem fogok se időt, se pedig energiát rád pazarolni. Ha valami gondod van velem, írj te privit és ne nyilvánosan írogass hazugságokat rólam. Ezzel csak magadat minősíted.
2013. dec. 31. 22:20
22/32 anonim válasza:
Olyat akartam vele közölni mondjuk a kérdésénél, amit csak neki szerettem volna mondani, nem mindenkinek. Ez a leggyakoribb, de ritkán írok rá másra.
2013. dec. 31. 22:23
23/32 anonim válasza:
Megy is a szilveszteri műsor ^-^
2013. dec. 31. 22:25
24/32 anonim válasza:
Mondom, hogy nem tudsz. Ki se próbáltad. Azért ilyen kedvesen ne oltogass. Elolvadok a szavaidtól....
2013. dec. 31. 22:26
25/32 Pain for Pleasure válasza:
Dehogynem, attól, hogy neked nem írtam még nem jelenti azt, hogy másnak sem.
Amúgy sejtem ki vagy, te vagy az, aki besértődött azért, mert nem akartam beszélgetni veled és most ahol csak tudsz megpróbálsz rossz embernek beállítani mások előtt.
2013. dec. 31. 22:30
26/32 anonim válasza:
Ha le vagy tiltva akkor hogy tudsz írni észkombájn?-.-"
Na ha tudod ki vagyok akkor örülök neki. Legalább tudsz gondolkozni..
2013. dec. 31. 22:33
27/32 anonim válasza:
Na jóéjszakát drága egoista.
2013. dec. 31. 22:37
28/32 Pain for Pleasure válasza:
Honnan kéne tudnom, hogy le vagyok tiltva? Észkombájn... Azt megmondtam, hogy rád nem fogok írni még véletlenül sem.
Persze, hogy tudom ki vagy, méghozzá onnan, hogy te vagy az egyetlen, aki ezen az oldalon próbál keresztbe tenni nekem és aki nem bírt tovább lépni azon, hogy nem akarok társalogni vele, pedig az már több, mint fél éve volt. Ennyi idősen már igazán felnőhetnél.
2013. dec. 31. 22:38
29/32 anonim válasza:
????
Legalább a koromat mondd meg.
2013. dec. 31. 22:39
30/32 Pain for Pleasure válasza:
Sajnállak, de tényleg. Megkeseredett ember lehetsz, remélem 2014 jobbat hoz számodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!