Van arra vajon esély?
Figyelt kérdés
Hogy egy 22 éves, átlagos külsejű és átlag alatti anyagi helyzetű srác Szilveszter éjjel minimum egy egyéjszakás "kapcsolatot" össze tudjon szedni valahol, ha többet nem is sikerült eddig életében? Nőknél ez könnyű, csak el kell menni bulizni random helyre. Na de egy ilyen férfinál is, aki emberszámba se vesznek a nők?
Kieg.: baráti társaság sincs, ha ez számít valamit.
2013. dec. 31. 17:10
1/4 anonim válasza:
van, mert ilyenkor elég sokan benne lennének a bennük lévő alkohol és az alkalom miatt
2/4 WheneverYouWant válasza:
Szerintem ilyen hozzá állással egyébként sincs esélyed nemhogy ma. Ma mindenki társasággal van...
3/4 A kérdező kommentje:
Fair dolog a részeg részeg lánnyal, vagy ilyennel nem is kell foglalkozni ilyenkor? Elveket félre?
2013. dec. 31. 17:18
4/4 A kérdező kommentje:
Milyen hozzáállással? Az tény, hogy észre sem vesznek. Akit hívtam, nem jön, engem sem hívtak sehova. Nem ma. Soha.
2013. dec. 31. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!