A nem túl szép csajok, nem adják lentebb az igényeiket egy pasival szemben aki közeledik feléjük, vagy ők is a lehető legjobbat keresik?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 15:49
1/8 anonim válasza:
Mindenki a számára lehető legjobbat keresi...
2/8 anonim válasza:
Azt keresik, akiknek a tekintetére szívük mécsese meggyullad.
3/8 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy nem a külső számít, ugyanis olyanoknak is van valakijük, akik amellett, hogy legalább 150 kg-t nyomnak még bunkók és buták is.
Szóval van valami, ami a külsőtől független, de talán a belsőtől is, az fogja meg a másik embert...Nem tudom mi az, de bennem nincs meg, az fix.
18/L
4/8 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi a szép, az relatív. Aki neked csúnya, másnak lehet, hogy ő álmai netovábbja... Mindenki azt keresi, aki számára a világot jelenti. Vagy te örülnél neki, ha a barátnődnek nem tetszenél, csak lejjebb rakná a lécet, és jobb híján beérné veled? Nem hiszem...
5/8 anonim válasza:
Kedves 3-mas. Szerintem mindenkiben van valami ami másnak tetszik vagy bejön vagy csak szimplán nem téged keres de belédszeret. Bármi megtörténhet. Amúgy reménytelennek gondolom magam de ezt akkor se elfogadni. 21/f
7/8 anonim válasza:
Egy volt osztálytársam elég csúnyácska.160 centihez simán súrolja a 100kg-t. Sajnos arcra sem szép (egyrészt a túlsúlytól, másrészt túl férfiasak a vonásai), és nagyon igénytelen (nem fürdött, sose mosott hajat, büdösek voltak a ruhái), és nem tudott az alkatának megfelelően öltözni. Nem sminkelt, és rövid haja volt.
Az egója viszont a csillagokban, és mindig volt valaki, akivel épp kavart, néha több is.
8/8 anonim válasza:
Átlagosnak mondanám magam és eddig átlagos (nem helyes) fiúkkal randizgattam akikkel lehetett volna valami. De mikor láttam a tekintetükben,hogy csak azért randiznak velem mert más lányt(aki nálam jobb) nem mernek megszólítani, és láttam rajtuk azt, hogy nekik igazából nem is tetszem meg mikor a jó csajokat megbámulták mikor velem voltak... Sajnos azt a bizonyos tekintetet már felismerem, volt bőven tapasztalatom e téren. Valamiért elment a kedvem az egésztől. Most már úgy vagyok vele, hogy nem kezdek én sem átlagossal mert úgy se tetszek neki igazán.Mert ők is másra vágynak titkon akkor miért is kezdenék én ilyennel akiről érzem, hogy úgy sem akar igazán? Vagy választok olyan pasit aki tényleg megfelel minden tekintetben nekem vagy akkor maradok egyedül. Azt szeretném érezni , hogy valakinek igazán tetszem, hogy valaki tényleg engem akar, és ezt sosem kaptam meg az átlagos 'szürke' fiúkáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!