Fiúk! Ti hogy udvaroltatok előszőr egy lánynak? Hány évesen?
Én lány vagyok, de nekem először 11 évesen udvaroltak.
Remélem valamennyit azért tudtam segíteni!
3-os voltam (9-10 éves), és leveleket csempésztem a táskájába napköziben, ő pedig ugyanígy válaszolt rá :D
Nekem nagyon tetszett, mert mindig volt miért izgulni:
- ha én adtam a levelet, akkor kitalálni, hogyan és mikor rakjam bele a táskájába
- utána meg mindig lesni a sajátomat, van-e benne levél :D
Megvan az összes a mai napig, amit kaptam a lánykától :D
Később már napközi után elkísértem a sulitól kb 200 méterre lévő buszmegállóig is és megvártam vele a buszt is (még csak a kezét sem fogtam meg). Aztán egyszer az édesanyja is odajött a megállóba, és miután rájött, miért is vagyok én ott, a következő levélben a lányka megírta, hogy anyukának nem tetszik ez a dolog, és nem kísérhetem el többet a buszhoz :( Aztán szépen-lassan a levelezés is megszakadt, így lett vége életem első románcának :D:D
(ha az ovis szerelmemet nem számoljuk, de ott csak annyi volt, hogy mindig egymást választottuk párnak, ha sorakozó, akármi volt :) )
8-9 éves volt a fiú, akárcsak én. Állandóan kergetett, leveleket írt, megfogta a hajam, ellopta a tollrartóm és bevitte a fiúmosdóba, puszilgatta a papucsom, a szomszéd nénitől virágot lopott és egyszer benézett a pólóm alá, onnantól kerültem nagy ívben.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!