Csajok, imponál ha egy fiúú hullarészegre issza magát, de úgy, hogy járni sem tud meg összehány pisil mindent?
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 21:38
11/18 anonim válasza:
Te már csak tudod, nekem mi jönne be. :D
12/18 SullaFelix89 válasza:
A nők 90%-a nem tudja mi jön be neki, vagy nem ismeri be, így valszeg te sem.
13/18 anonim válasza:
Pontosan tudom mi jön be nekem, a barátom például, aki sosem iszik.
Régebben voltam amúgy pár alkalommal szórakozóhelyen, még a régi barátnőkkel, ahol jöttek részeg fazonok, hát nem jöttek be. Talán nem meglepő, hogy nem is járok ilyen helyekre - sem az ilyen bulik nem tetszenek, sem az ottani emberek.
14/18 anonim válasza:
Attól függ. Jó, ez soha nem "imponál", de azt mondom évi 1-2 alkalommal ha valaki lerészegedik, attól még nem lesz rossz ember. Persze más a helyzet ha kb minden hétvégén ez történik.
A lényeg: ez soha nem pozitívum, de elfogadható ha elég ritkán fordul elő.
20/L
16/18 anonim válasza:
Épp azaz, hogy még egy amúgy vonzó fiúnak is teljesen elvenné a vonzerejét, ha ilyen ordenáré részeg lenne, de mind1. :)
17/18 anonim válasza:
Ha bejönnének az ilyen fiúk, továbbra is szórakozóhelyeken próbálnék ismerkedni velük, ha lenne némi eszed, rájönnél. (Bár mit is várok tőled, mint kiderült, olyanod neked egyáltalán nincsen.)
18/18 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy imponál nekik, de nem érdekli őket, ők is tudják, hogy mindenki volt fiatal és becsúszott egy pár lerészegedés. Akit itt ezeket az álszent dumákat nyomja annak úgyse volt még fiúja meg bulizni se volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!