Ötven körüli nő harmincas férfival?
Harmincas éveim derekán járó férfi vagyok és nagyon vonzanak az érett, de jó karban levő, igényes nők. Szívesen csókolóznék -akár szeretkeznék is- egy ötven körüli hölggyel, kíváncsi lennék, milyen érzés. Szerintetek vannak olyan nők ebben a korosztályban, akiket felizgatnak a harmincas, kulturált, egészséges és ápolt külsejű férfiak?
A kérdést nem konkrét ismerkedés szándékával tettem fel (egyébként vidéki vagyok, Nyugat-Magyarországról), sokkal inkább általánosságban, mert kíváncsi vagyok, hogyan állnak hozzá az ilyen korban levő hölgyek a felvetéshez. A célom tehát nem az, hogy ITT, ezen az oldalon találjak megfelelő partnert.
Szerintem ha majd ötven éves leszek,nagyon fog tetszeni,ha egy sokkal fiatalabb férfi akarna engem.
Hízelgő,vadító,önbizalomnövelő,boldogító érzés lehet.
"Megvolt már nem egy ilyen nő, ráadásul kifejezetten könnyen"
Gratulálok.
"ha neked nem sikerült, akkor valamit rosszul csinálsz."
Még nem is próbáltam, de a kérdés nem is arról szól, hogy HOGYAN, hanem, hogy miként vélekednek erről a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!