Mindenki készül a szilveszterre, én meg ülök magamban. Irigykedve figyelem az embereket ahogy készülnek az estére, kozmetikus, bolt, ruha. Én meg magányos vagyok. Mit csinálják? 24/l
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 16:09
11/12 anonim válasza:
Ó azt sütök amit akarsz, elvileg jól főzök sütök persze lehet h csak nem akartak eddig még megbántani :)
12/12 anonim válasza:
Próbáld meg úgy felfogni,hogy ez is olyan este lesz,mint a többi. Nincs köze semmihez. Én legalábbis így fogom fel. A barátommal most szakítottunk,nincs kedvem bulizni menni. Hívtak kocsmázni,szórakozó helyre...semmi kedvem hozzá,sokkal szívesebben tartanék beszélgetős,kajálgatós estét,de mivel ufóként néznek rám,ha ezt felhozom,így inkább nem mozdulok ki. Picit gáz,de nem annyira,mint műmosolyt eröltetni magamra egész este. Sokan maradunk otthon,és? Ez is csak egy este,amikor kihagyod az esti bulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!