Azt mondta ritka nagy bunko vagyok, felpofozott majd kidobott. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csak annyit mondtam hogy szerintem dagadt es hogy ez igy nem lesz jo nyaron. De addig meg rengeteg idö van. a telot kinyomja azota.
18F
2013. dec. 29. 18:40
3/23 anonim válasza:
Keress olyat, aki bírja a kritikát. (meg a bunkókat).
5/23 anonim válasza:
Ezt már el nem felejti. Próbálkozzál még hátha megbocsájt.
6/23 anonim válasza:
biztos rosszul mondtad neki, én is mondtam ilyeneket az exemnek de tudta, hogy csak poénkodok. Azért gyomros azért is járt, de volt hogy komolyan gondoltam, de ő viccnek vette.
:D
7/23 anonim válasza:
Örülj neki, hogy a tökeid nem tépte le és most vegyél egy nagy csokor virágot meg bonbont és bűnbánó arccal jelentkezz az ajtaja előtt.
8/23 anonim válasza:
Te tényleg ilyen idiot vagy?? Ledagattoztad?!
Jesszus!
Nem csoda hogy ilyen lett.
Vegyél sok virágcsokrot mindenfée ajándékot csak a csokival vigyázz mert az jelzés. Pitizz neki ha szereted de gyorsan. Zsepi is kell majd mrrt miattad sír és feldagadtak a szemei. Ne tégy megjegyzèst rá ha visszaszerezted.
10/23 anonim válasza:
Virág oké, de bonbont ne vegyél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!