Valaki ismerkedne egy vízilabdás 16 éves kedves sráccal? Bejön nektek?
Sziasztok!
16 éves vagyok. Vizilabdázom, nem kő kemény pittbull alakom van, hanem olyan közepes. Pesti vagyok. Szeretem a vizet, barátkozni, fényképekkel "kreatívoskodni" és ami szerintem egy fő érdemem, hogy tudok érzékeny is lenni. 180 magas vagyok, és szőkés-barna hajú. Én elsősorban barátságra, és utána mennék kapcsolatra, nem a szexre hajtok mindenerővel.
második kérdés: Az ilyesmi típusú fiuk bejönnek nektek, vagy ti nektek mi az elvárás, lányok? Mi az amit szerettek, és mi az ami taszít egy fiuban? :)
Szerintem minden csaj,oda van a vízilabdás fiúkért.Senki nem tudd ellenállni egy izmos hátnak. Vagy csak jó magam... :D
15/L :)
Simán!:) Szeretem az izmos fiúkat!De nálam mondjuk többet ér a belső, de a lányok többsége is így van ezzel.Nagy szerencséje lesz a barátnődnek :D Nekem a kedves , jó humorú érzékenyebb fiúk jönnek be, de azért legyen egy kicsit őrült. Ami viszont taszít az a beképzeltség ,meg a tipikus nagy hangú okoskodó taplók...
Remélem azért hasznos amit írtam. :)15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!