Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác 5 éve barátok...

Van egy srác 5 éve barátok vagyunk és én 5 éve belé is zúgtam, még mindig tart, mi ez, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
5 éve megismertem belezúgtam és azóta is jó barátok vagyunk, de én többet érzek és eddig nem sikerült neki elmondanom, ő az a fajta fiú, akinek sok lány barátja van ráadásul az 5 év alatt 2 évig elég rosszba voltunk. Mindenkivel közvetlen, velem is, viszont nem akarom, hogy ez megtévesszen, de már késő. Amikor egymás mellet ülünk mindig érintkezünk, néha megérinti a combomat, megengedi, hogy a vállára hajtsam a fejem az ölelése is csípő tájt van. Ezek egyértelmű jelek? Más lánnyal még nem láttam hogy csinálna ilyet. Mindig hazakísér suli után, sőt egész nagy kitérőket is szoktunk tenni. Hogy közöljem VELE az érzéseimet? 15/L
2013. dec. 28. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy más lányokkal akkor csinálja amikor te nem látod
2013. dec. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!