Lányok! Hogyan éritek el hogy egy fiúval kapcsolatotok
alakuljon ki?
Figyelt kérdés
Kívülről így látom: nem tudom mi a titka annak hogy végre legyen valakim. Nem az hogy rosszul sikerülnének a randijaim, mert nem is hívnak soha randira. Mások meg ha éppen nincs pasijuk akkor találkozgatnak, válogatnak stb. Én meg...
Hogy éritek el hogy valaki megszeressen titeket? Extrán szépnek kell lenni? Vagy nagyszájúnak? Én egyik sem vagyok. Akkor egyedül fogok maradni?
2013. dec. 27. 22:43
1/9 anonim válasza:
Gyere velem randizni, pls!!
2013. dec. 27. 22:44
2/9 anonim válasza:
Nem kell erőltetni. Barátkozz szimpatikus fiúkkal, és majd kialakul több is a megfelelő emberrel.
2013. dec. 27. 22:47
3/9 anonim válasza:
Akkor ketten vagyunk. :D
2013. dec. 27. 22:48
4/9 anonim válasza:
Egy kicsit nyitottabbnak. A temperamentumod nem fog változni, és nem is kell. Mosolyogj többet, öltözködj egy halszálnyit nőiesebben, mint most, de csak annyira, hogy az önbizalmadat növelje és ne feszélyezzen.
2013. dec. 27. 22:50
5/9 anonim válasza:
Legyél különleges valamiben..legyen benned valami extra báj vagy ész, amivel megfogod a jónépet..!
2013. dec. 27. 22:50
6/9 A kérdező kommentje:
De én nem tudok elvonatkoztatni :D
Pl: munkahelyemen is van több pasi. Én nem szoktam nyitni feléjük, hogy miért nem tudom. De van több olyan is aki felém igen. Elkezdtek velem haverkodni. Hozzámszóltak, odavágtak 1-2 poént, megszólítgattak. És habár azelőtt nem érdekeltek, szép lassan szimpik lettek és már jelöltként tekintettem rájuk.
Azán jött a csalódás hogy ők nem úgy néztek rám. Vagyis nem tudom hogy néztek rám, mert ezen nem léptünk tovább. Mondjuk a nagy többség meg nem is angyon szokott köszönni :D
2013. dec. 27. 22:52
7/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl "rideg" vagy és a távolságtartó viselkedésed megijeszti a férfiakat? Tudod olyan megközelíthetetlen ha nem is akarva hanem alapból olyan a kisugárzásod, hogy ha az ember rád néz az jut eszébe, hogy na ennél a csajnál esélyem sincs! Mosolyog, flörtölj légy kedves a jelölteddel..vagy jelöltjeiddel és előbb-utóbb randira hívnak majd! Légy elérhetőbb! A munkahelyen is azt írtad eleinte nem érdekeltek úgy - ezt megérezzük és regisztráljuk magunkban :-) - utána haverkodtál és ez összezavaró...légy lazább csaj és közvetlenebb! Na és több önbizalmat is extra szép + nagyszájú....ha csak ilyen lányoknak lehetne párjuk - egyébként nem feltétlen minden férfinak az ilyenek jönnek be - nem lenne az utcán annyi hölgy pasival az oldalán!
2013. dec. 27. 23:04
8/9 anonim válasza:
Énis így vagyok, csak engem a távolból figyelnek. 10/10es pasiról hallottam már az első unokatesója, és pár fiúbarátja által hogy rólam beszél ilyenszép olyanszép. Köszönőviszonyban vagyunk, még mindig semmi.:) És még jópár ember van velem így. Nembaj, majd odajönnek.:D ( Vagy nem..:) )
2013. dec. 27. 23:10
9/9 anonim válasza:
szerintem extraszépnek vagy különlegesnek külsőre....aki csak átlagos,helyes,és szimplán csinos annál nem kezdeményeznek a pasik :( max a neten
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!