Valakinek valami sürgős ötlete/tanácsa?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy tegnap voltam egy koncerten. Marhajó volt,a legjobb haverom zenélt a bandájával. Egy klubban volt, nem volt több ember 100-nál. Ők kezdtek, tehát még nem volt annyira oldott a hangulat. A gyéren álló emberek első sorában álltam egy másik barátommal, és élveztük a "pure matal"-t, amikor egy nagyon helyes kis csaj termett mellém a semmiből. Sosem láttam, egyből nagyon megtetszett. A koncert végéig ott volt mellettem, jól éreztük magunkat, de nem sikerült egy szót sem váltanunk. Hamarabb kellett hazamenjek, mint a többség, nem sikerült mindenkit meghallgatni. itthon semmi perc alatt megtaláltam Facebookon a kislányt,aki ma reggel vissza is igazolta a requestet. A porblémám az, hogy nem tudom, hogy írjak rá, egy szót sem váltottunk soha, de el szeretném hívni randira...2013. dec. 27. 21:14
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és bocs a helyesírási hibákért, például "metal" ...
2013. dec. 27. 21:15
2/6 anonim válasza:
Szia! Te álltál mellettem ezen a koncerten. Szívesen találkoznék veled: lenne kedved eljönni ekkor és ekkor velem ide és ide. Jó lenne, mert akkor megismerhetnénk egymást.
3/6 anonim válasza:
mond hogy jó volt a koncert, honnan ismeri a bandát? ez a stilusod? milyen zenét szeretsz? jó nő vagy.... , mond hogy ismered a bandát.
4/6 anonim válasza:
"Szia! Nem szeretnék tolakodó lenni, de nagyon megtetszettél nekem a koncerten. Esetleg eljönnél velem meginni valamit?" Ez így szerintem mehet:) Hajrá!
5/6 anonim válasza:
Szia!:) Nem tudom emlékszel-e rám tegnapról, én vagyok aki ott állt melletted elég sokáig a koncerten :D Tudom tegnap kellett volna, de nem akartam már ilyen zajos helyen meg kérdezni, szóval nagyon bájos lánynak találtalak már az első pillanattól, nem lenne kedved el jönni velem valahova?
6/6 anonim válasza:
Soha nem láttad,nem beszéltél vele,de a facen pill megtaláltad.Hihető story.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!