Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valakinek valami sürgős...

Valakinek valami sürgős ötlete/tanácsa?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy tegnap voltam egy koncerten. Marhajó volt,a legjobb haverom zenélt a bandájával. Egy klubban volt, nem volt több ember 100-nál. Ők kezdtek, tehát még nem volt annyira oldott a hangulat. A gyéren álló emberek első sorában álltam egy másik barátommal, és élveztük a "pure matal"-t, amikor egy nagyon helyes kis csaj termett mellém a semmiből. Sosem láttam, egyből nagyon megtetszett. A koncert végéig ott volt mellettem, jól éreztük magunkat, de nem sikerült egy szót sem váltanunk. Hamarabb kellett hazamenjek, mint a többség, nem sikerült mindenkit meghallgatni. itthon semmi perc alatt megtaláltam Facebookon a kislányt,aki ma reggel vissza is igazolta a requestet. A porblémám az, hogy nem tudom, hogy írjak rá, egy szót sem váltottunk soha, de el szeretném hívni randira...
2013. dec. 27. 21:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és bocs a helyesírási hibákért, például "metal" ...
2013. dec. 27. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Te álltál mellettem ezen a koncerten. Szívesen találkoznék veled: lenne kedved eljönni ekkor és ekkor velem ide és ide. Jó lenne, mert akkor megismerhetnénk egymást.
2013. dec. 27. 21:15
 3/6 anonim válasza:
mond hogy jó volt a koncert, honnan ismeri a bandát? ez a stilusod? milyen zenét szeretsz? jó nő vagy.... , mond hogy ismered a bandát.
2013. dec. 27. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
"Szia! Nem szeretnék tolakodó lenni, de nagyon megtetszettél nekem a koncerten. Esetleg eljönnél velem meginni valamit?" Ez így szerintem mehet:) Hajrá!
2013. dec. 27. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!:) Nem tudom emlékszel-e rám tegnapról, én vagyok aki ott állt melletted elég sokáig a koncerten :D Tudom tegnap kellett volna, de nem akartam már ilyen zajos helyen meg kérdezni, szóval nagyon bájos lánynak találtalak már az első pillanattól, nem lenne kedved el jönni velem valahova?
2013. dec. 27. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Soha nem láttad,nem beszéltél vele,de a facen pill megtaláltad.Hihető story.:)
2014. márc. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!