Szisztok! Túlmüködik a pajzsmirigyem, ha valakinek van tanácsa /étrend életvitel? / szívesen fogadnám.
Ha túl működik a pajzsmirigyed azzal endokrinológushoz kell fordulni/járni és nagy valószínűséggel gyógyszeres kezelést fog alkalmazni. Hanyagolni nem célszerű mert ez is betegség amit kezelni kell időben. Az orvos majd minden kérdésedre válaszolni fog és elmondja (ha kérdezed)milyen étrendet/ életvitelt folytass.
Egyébként nekem is ez a problémám de én normálisan étkezem,normális az életvitelem. Semmit nem csinálok másként mint a többi ember. De az Egészségmániá műsorában egyszer volt erről téma és azt mondták sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani és amin meglepődtem,hogy a hús-és az édesség túlzott fogyasztását nem ajánlották. De hogy miért azt nem tudom. Én akkor is eszem ezeket sőt,egyenesen csoki függő vagyok :)
De a lényeg,hogy járj kezelésre és élj egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!