Fiúk, lányok! Szerintetek melyik kép a legelőnyösebb rólam a három közül?
Szerintetek melyiken nézek ki legjobban? Egy elég csúnyácska lány vagyok és érdekelne melyik képem a legelőnyösebb.
1) [link]
2) [link]
3) [link]
Nem tudom, hogy vajon a kiszemeltemnek mennyire fogok tetszeni, de nagyon szeretném, ha szépnek találna.:) Csak őszinte válaszokat szeretnék indoklással, esetleg tanácsokkal, hogy mit változtassak a külsőmön. Köszi! 23/L
Szerintem az első. És nem vagy csúnyácska. Az első képen szerintem kifejezetten aranyos vagy, s kedvesnek tűnsz. :)
Több önbizalmat!!
Nem vagy csúnya, de nincs önbizalmad, és ez lerí rólad. Szerintem az 1.:)
21F
3-as
szerintem szép a mosolyod :)
22/F
Szerintem nem vagy csúnyácska egyáltalán. Szerintem a 2. képen vagy a legcsinosabb, de mivel lány vagyok... ne adj a véleményemre.
Egyedül annyi, hogy szerintem jól állna, ha enyhén kiemelnéd a szemed, semmi extrém, csak spirál a pillákra, meg ceruza az alsó szemhélyon. Nagyobbnak tűnik tőle a szemed, és az csak javítana az összképen. :)
Sok sikert a kiszemeltedhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!