Lányok, ha ezt írjátok egy fiúnak, az mit jelent nálatok?
"Barátnőm azt hiszi, hogy tetszel nekem.XD"
Csak kiváncsi vagyok lányként ti mit gondoltok erről, nagyon nem izgat az eredény, ha kell valaki úgyis megszerzem magamnak, ahogy eddig is. :)
azt, hogy nem tetszel neki, de viccesnek tartja, hogy a barátnője ezt gondolta
vagy akár azt is jelentheti, hogy így próbálja felhívni a figyelmed, hogy tényleg tetszel neki
tudom hogy ez 2 ellentétes jelentés, de nem ismerlek titeket, így nem tudhatom melyik
Én egyből arra gondolnék, hogy nem tudja mit érzel iránta, a reakciódból akarta leszűrni, hogy most hogy is álltok.
Azt feltételezheti hogy: 1 tetszel neki, 2 úgy érzi tetszik neked.
Vagy haver akar maradni, és ezzel tartana Téged azon a szinten, mert nem mondtad neki konkrétan, hogy többet szeretnél töle, ezért nem túl konkrétan elutasít, hogy ne legyen olyan gáz a szitu
Vaaagy.... nem akar lépni, mert arra vár, hogy Te közeledj felé, de túl bátortalannak lát...
Bocsi, de ezt lányként se tudom megmondani :/
Pl. én, ha valakit 'lerázok', nem írok neki ilyet, úgyhogy szerintem az utóbbi, de ismerek olyat, aki nem így gondolkodik... nem lehet tudni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!