Fiuk, te ehhez mit szolnatok?
Ha egy lany (tegyuk fel, hogy szep) mondjuk a plazaban leszolit titeket?
Es mit mondjon? Milyen indokkal menjen oda?
Ha ott vannak a haverjaitok, akkor is ugy viselkedtek, mintha nem lennenek ott?
Mit csinalnatok, ha tetszene a lany? Es ha nem?
Bocsi a "vallatasert", csak kivancsi vagyok. :D
Ha épp jó napon fog ki az a lány és a hullámzó önbizalmamból épp van valamennyi, akkor boldogan, a legjobb formámat hozva valamit improvizálnánk (azt amúgy is szeretek), ha nem tetszik végülis akkor is múlathatjuk az időt, mert valószínűleg nincs jobb dolgom. Ha velem van a haver is akkor bizonyára ha tetszik ha nem későbbi találkát beszélnék meg vele vagy pedig kiválnék a brancsból és mennék a lánnyal valamerre. :) Hogy mit mondjon: lehetőleg ne beszéljen nagyon mellé, mert nehezen olvasok a sorok között, persze nem kell, hogy kimondja, hogy tetszek neki, de valami egyértelműbb jelzés jól jön.
A másik lehetőség, ha épp nem vagyok valami kirobbanó formában, akkor azonnal arra gondolnék, hogy vajon hol vannak a lány barátnői és nem-e csak szórakozni akarnak velem, hogy legyen kin röhögni? :O Manapság ez már kevésbé érdekelne, régebben ilyesmi miatt akár idegessé is váltam volna, mostmár inkább csak gyanakvóan néznék az illetőre és próbálnám figyelni a jeleit, hogy hülyít-e. :D
Hat, ertem. :D Ees ha mondjuk a haverjaitokkal vagytok, es ketto lany megy oda hozzatok (baratnok)?
Mert hat en egyedul tuti nem mernem meg, akarmennyire is szeretnem, nem tudnam ravenni magam erre... De azert jo gondolatban eljatszani vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!