Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miként írjak rá egy csajra...

Miként írjak rá egy csajra aki nagyon szimpatikus nekem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Csajt már régóta ismerem. Sajnos csak elég ritkán futok össze vele. Nagyon rossz a munkabeosztásom, általában hétvégéim is fogatoltak. Mikor találkozunk akkor nagyobb társaságban vagyunk ahol szinte lehetetlen elbeszélgetni. Úgy érzem viszont én is szimpatikus vagyok neki. Gyakorlati típus vagyok, így neten keresztül eléggé tapasztalatlan. Mit érdemes neki irni, hogy ne érezze tolakodásnak. Eléggé személytelennek érzem, nem az én világom. Most, hogy az egyetemet befejeztem és hazaköltöztem nem nagyon mozgok olyan társaságban ahol ismerkedni lehetne. Tudtok tanácsot adni mikét vezessem rá a dolgot szívesen venném azoktól akik segíteni akarnak. Nem veszíthetek semmit, bármit meghallgatok. Előre is köszönöm.

2013. dec. 27. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
"csá"
2013. dec. 27. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
"Szia! Már párszor próbáltam veled kettesben beszélgetni, de a társaság miatt sosem jött össze. Arra gondoltam, hogy rád írok itt, hátha többet tudnánk dumálni. Lenne kedved hozzá?"
2013. dec. 27. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

a 2. azért nem jó, mert igazából a csaj is tudja, hogy odasétálhatsz hozzá, akkor is és elkérheted a számát, neten kisebbek az esélyek, mint személyesen egy jó benyomást kelteni, amit a 2. írt az eleje tök kamu, a csaj is tudja, ha próbáltál volna vele 2-esben beszélgetni, az csak feltűnt volna neki, de azért nem olyan rossz még így se szerintem

talán ez:

szimpatikusnak tűnsz és szeretnék rólad pár dolgot megtudni, ezért mielőtt kérdeznék, írj magadról pár sort :)

2013. dec. 27. 21:20
 4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. dec. 28. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a 3. semmiképp sem. A "szeretnék rólad pár dolgot megtudni, ezért mielőtt kérdeznék, írj magadról pár sort" nekem egyáltalán nem jönne be, sőt! Viszont az, amit a 2. írt, nem tűnt rossznak, bár az első fele tényleg nem olyan jó, mert tényleg feltűnt volna neki, ha akartál volna beszélni vele, kérdező. De a második fele szerintem tök jó, csak az elejére kéne valami mást írni.

Mondjuk: " Szia! Sajnos eddig mindig nagy társaságban találkoztunk, úgyhogy nem adódott rá alkalom, hogy négyszemközt is beszélgethessünk. Ezért arra gondoltam, hogy most rád írok itt, hogy dumálhassunk, kicsit ismerkedhessünk. Persze csak, ha Te is szeretnéd!:) "

Én valami ilyesmit írnék neki. :)

2013. dec. 28. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, a vége lemaradt a előbb. Szóval így: (...) hogy dumálhassunk, kicsit ismerkedhessünk, mert nagyon szimpinek tűntél! (...)
2013. dec. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!