Miként írjak rá egy csajra aki nagyon szimpatikus nekem? (többi lent)
a 2. azért nem jó, mert igazából a csaj is tudja, hogy odasétálhatsz hozzá, akkor is és elkérheted a számát, neten kisebbek az esélyek, mint személyesen egy jó benyomást kelteni, amit a 2. írt az eleje tök kamu, a csaj is tudja, ha próbáltál volna vele 2-esben beszélgetni, az csak feltűnt volna neki, de azért nem olyan rossz még így se szerintem
talán ez:
szimpatikusnak tűnsz és szeretnék rólad pár dolgot megtudni, ezért mielőtt kérdeznék, írj magadról pár sort :)
Szerintem a 3. semmiképp sem. A "szeretnék rólad pár dolgot megtudni, ezért mielőtt kérdeznék, írj magadról pár sort" nekem egyáltalán nem jönne be, sőt! Viszont az, amit a 2. írt, nem tűnt rossznak, bár az első fele tényleg nem olyan jó, mert tényleg feltűnt volna neki, ha akartál volna beszélni vele, kérdező. De a második fele szerintem tök jó, csak az elejére kéne valami mást írni.
Mondjuk: " Szia! Sajnos eddig mindig nagy társaságban találkoztunk, úgyhogy nem adódott rá alkalom, hogy négyszemközt is beszélgethessünk. Ezért arra gondoltam, hogy most rád írok itt, hogy dumálhassunk, kicsit ismerkedhessünk. Persze csak, ha Te is szeretnéd!:) "
Én valami ilyesmit írnék neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!