Fiúknak szól a kérdés! Nektek milyen lány jön be? (12 éves lányokra gondolok! ) 12/L
Figyelt kérdés
Külső
Belső
2013. dec. 27. 18:40
2/10 anonim válasza:
12éves asszem illegális,nekem,szal nem jönnek be
4/10 anonim válasza:
12 éves lányok nem jönnek be :D
5/10 anonim válasza:
hát 12 éves lányokat nem nagyon szoktam nézegetni kivéve ha többnek nézki és nem tom róla h annyi szoval biztos h volt már ilyen nem tudoom a lényeg hogy ha nincs még melled ne tömd ki mert úgy is kifog derülni h kamu cicód van :)
7/10 A kérdező kommentje:
Hát azt mírrrrr nem jönnek be a 12 éves lányok? :P
2013. dec. 27. 18:43
9/10 Tarnolf válasza:
12 éves lányok nem jönnek be, fiatalok hozzám, meg tuti nem lenne közös témánk és engem fél év múlva büntetnének is a dologért. :D
10/10 anonim válasza:
nekem bejönnek 12 éves lányok is akár,kor és kor különbség nem érdekel. a belső fontosabb,a külső nem érdekel.Nekem minden 12 éves lány tetszik.-19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!