A fiú, aki bejön nekem szoliba jár, akkor ő meleg?
Figyelt kérdés
azt hallottam a barátnőimtől h a fiúk általában nem járnak szoliba csak ha nem heterók ez igaz?2013. dec. 27. 15:42
11/16 anonim válasza:
Frászt!
Attól h szolizik még nem meleg!
12/16 anonim válasza:
hmm..én a barátnőmmel járok szolizni évek óta, mert mind a ketten szeretjük ha szép barnák vagyunk, és nem mellesleg ebben a téli napfénymentes időben még egészséges is..
amúgy meg egy csomó haverom szintén jár szolizni, szóval ez egy hülyeség, hogy ettől valaki meleg lenne.
27/F
13/16 anonim válasza:
nem tudom télen én is szoktam szoliba járni...
27F
14/16 anonim válasza:
Nem feltétlen, csak szokás.
Pl. egyszer a TV is foglalkozott vele, hogy a mai férfiak sokat adnak a külsejükre.. pl leborotválják magukat stb. valaki arra is azt állítja hogy b..is.
15/16 anonim válasza:
miért lenne erős a gyanú, h ha jár, akkor meleg? jézusooom:D csomo haverom meg én is járunk.. szerintem a barátnőiddel van a baj nem a sráccal:DDD
16/16 anonim válasza:
Ez butaság! A melegségnek semmi köze a szolizáshoz. Egy csomó igényes fiú/férfi jár rendszeresen szolizni, aki egy kis színre vágyik. Teljesen normális, hogy a fiúk is ugyanúgy járnak szoliba, mint a lányok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!