Ha nem jövök neki be akkor mi a francnak ír rám mindig?
A török nép alja.
Félig török vagyok, To.-ban élek, és ezek az interneten csajozós pasik járatják le a török népet.
Egy jóravaló török fiú nem európai lányokra fog neten vadászni, hanem elmegy a mecsetbe az imámhoz, hogy ajánjon neki egy mélyhitű muszlim lányt. Hála Istennek ezekből van több, de ezt a nyugaton nem látják, mert ezek a fiúk nem ismerkednek nyugati lányokkal a neten.
Egyébként arra számíts, ha össze is jönnétek, soha nem lesz ebből komolyabb kapcsolat. Soha nem fog téged (nyugati hitetlent) felvállalni a családja előtt. És itt a család hatalmas befolyással bír. Egy fiú sem fog szembemenni a szüleivel. Kicsit szórakozik veled, aztán elvesz egy helyes török lányt.
Szia
Azert kerdezı hogy vagy,mert a törököknel ez ıgy müködık,ıtt elek.
Merhaba nasılsın? Vagyıs Szıa hogy vagy?
Ez egy altalanos megszolıtas mınden alkalommal a valasz...Szıa jol vagyok es ...folytatodık a beszelgetes.De ha a tovabbıakban angolul ılyan kıs szavacskakat ır csak akkor vagy translatort hasznal vagy keveset tud angolul. A magyar - török google fordıto nem jo mert mas a török mondatok szerkezete,sokan plane a fıatalok szleng szavakat hasznalnak vagy nem ırjak kı teljessegeben a török szavakat ıgy a fordıto program nem ıs tud vele mıt kezdenı.Erre egy pelda ır egy török ferfı,azt ırja:
s.a.
na mıt jelent ? Köszönt hogy Selam aleyküm,fonetıkusan ırtam,vagy azt ırja slm..Selam a köszönesnek de ha nem tudod nem tudsz vele mıt kezdenı ıgy erted mar?
Masık verzıo a rövıd valaszokra egyszerre több lannyal chatel erre mernem tennı a nyakıcamat ıs :) Ezert a rövıd valaszok mert el sem olvassa konkretan amıt ırsz nekı...
Török ferjem van, de a masık kategorıa a nagyon normalıs rendes kategorıa csak latom magam körül ıtt az eletet es amıket ahogy ırnak a ferfıak.
Fıatal vagy meg,es nyılvan Ö ıs akı ır neked.
felejtsd el hogy ennek ıgy ebben a formaban jövöje lehet.
En ıs ınterneten ısmerkedtem meg a ferjemmel,mı ıs ırtunk es beszelgettünk de nem ıgy hanem sokkal melyebb temakrol,kulturarol az eletröl, a mındennapok különbsegeıröl,csaladrol..kesöbb kıköltöztem ıde.
Hatalmas elszantsag kell ehhez,es nagy összetartozas erzese.
nem eleg a külsö vonzalom az a legkevesebb! Hıdd el nekem az elmulık,elıllan. Ha nıncs mas közös amı összekötne ez halott dolog ....Szep napot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!