Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem jövök neki be akkor mi...

Ha nem jövök neki be akkor mi a francnak ír rám mindig?

Figyelt kérdés
Van egy török fiú aki elég sokszor rám ír és hát be kell vallanom elég helyes. Rám ír megkérdezi hogy how are you, na és innentől kezdve bármit írhatok a válasz vagy egy ok vagy egy good.(néha írja, hogy gyönyörű vagyok) és ennyi. Utána még én érzem magam hülyén, hogy kérdezgetem. Számomra ez nagyon kellemetlen de annyira jó képű, hogy nem tudom megálni,hogy ne írjak vissza neki.

2013. dec. 27. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A török nép alja.

Félig török vagyok, To.-ban élek, és ezek az interneten csajozós pasik járatják le a török népet.

Egy jóravaló török fiú nem európai lányokra fog neten vadászni, hanem elmegy a mecsetbe az imámhoz, hogy ajánjon neki egy mélyhitű muszlim lányt. Hála Istennek ezekből van több, de ezt a nyugaton nem látják, mert ezek a fiúk nem ismerkednek nyugati lányokkal a neten.

Egyébként arra számíts, ha össze is jönnétek, soha nem lesz ebből komolyabb kapcsolat. Soha nem fog téged (nyugati hitetlent) felvállalni a családja előtt. És itt a család hatalmas befolyással bír. Egy fiú sem fog szembemenni a szüleivel. Kicsit szórakozik veled, aztán elvesz egy helyes török lányt.

2013. dec. 28. 12:36
 12/13 anonim válasza:

Szia

Azert kerdezı hogy vagy,mert a törököknel ez ıgy müködık,ıtt elek.

Merhaba nasılsın? Vagyıs Szıa hogy vagy?

Ez egy altalanos megszolıtas mınden alkalommal a valasz...Szıa jol vagyok es ...folytatodık a beszelgetes.De ha a tovabbıakban angolul ılyan kıs szavacskakat ır csak akkor vagy translatort hasznal vagy keveset tud angolul. A magyar - török google fordıto nem jo mert mas a török mondatok szerkezete,sokan plane a fıatalok szleng szavakat hasznalnak vagy nem ırjak kı teljessegeben a török szavakat ıgy a fordıto program nem ıs tud vele mıt kezdenı.Erre egy pelda ır egy török ferfı,azt ırja:

s.a.

na mıt jelent ? Köszönt hogy Selam aleyküm,fonetıkusan ırtam,vagy azt ırja slm..Selam a köszönesnek de ha nem tudod nem tudsz vele mıt kezdenı ıgy erted mar?

Masık verzıo a rövıd valaszokra egyszerre több lannyal chatel erre mernem tennı a nyakıcamat ıs :) Ezert a rövıd valaszok mert el sem olvassa konkretan amıt ırsz nekı...

Török ferjem van, de a masık kategorıa a nagyon normalıs rendes kategorıa csak latom magam körül ıtt az eletet es amıket ahogy ırnak a ferfıak.

Fıatal vagy meg,es nyılvan Ö ıs akı ır neked.

felejtsd el hogy ennek ıgy ebben a formaban jövöje lehet.

En ıs ınterneten ısmerkedtem meg a ferjemmel,mı ıs ırtunk es beszelgettünk de nem ıgy hanem sokkal melyebb temakrol,kulturarol az eletröl, a mındennapok különbsegeıröl,csaladrol..kesöbb kıköltöztem ıde.

Hatalmas elszantsag kell ehhez,es nagy összetartozas erzese.

nem eleg a külsö vonzalom az a legkevesebb! Hıdd el nekem az elmulık,elıllan. Ha nıncs mas közös amı összekötne ez halott dolog ....Szep napot neked.

2015. jan. 30. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak azt *ugják meg, aki hagyja magát :)
2015. jan. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!